A balban miért nincs elég tejci? Ti hogyan oldanátok meg?
Figyelt kérdés
Este 9től délelőtt 10-ig termelődik benne egy evésre való,úgy 140-180ml között,a nap folyamán a két etetés között pedig csak max100ml vagy még annyi sem.A jobbal nincs gond,de ha nem fejném,akkor nem lenne benne annyi,hogy pótolni tudjam a bal szopi után.Este csinálok szaporító fejést,meg próbáltam már hogy többet teszem a balra de úgy látszik az csak "ennyit tud". Olyan mintha nem működne csak 1-2tejmirigy.Ha nem lenne mérleg itthon akkor sokszor lett volna úgy hogy csak 30ml-t evett mert nem "sztrájkol" hanem elalszik ha nem jön belőle.2009. máj. 7. 08:53
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj!
Nekem is alig volt a balban.
Fejni kell rengeteget. Szoptatás után még bő 20 percet, és újra beindul. AMikor az ember azt hinné, hogy lefejte minder ami benne volt, akkor még negyed órát tréningezni kell, és megint beindul.
Nekem legalább is bevált!
Igaz, én emiatt éjjel is 2x-3x fölkelltem 25 percekre fejni.
SOk sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
Minden szopi után szoktam fejni 15-20percet akár a bal akár a jobb ciciből evett.Sajnos így sem lett több.Tegnap pl. 11kor evett belőle 120ml-t és 6óra múlva csak 70jött le belőle pedig szopizott 45percet és az idő alatt 3x vagy 4x éreztem a tejadó reflexet.Utána fejtem,akkor is megvártam a 3-4alkalmat.Este megint ugyanez.Az is baj hogy pici babám nem jelzi amikor nem jön semmi!
2009. máj. 7. 09:39
3/4 anonim válasza:
Mit rinyálsz? Örülj neki hogy van egyáltalán tejed!
4/4 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak köszönöm a "kedvességét"! Örülök hogy van tejem és azért rinyálok mert nem elég a babámnak és mert itt olyanok vannak akik segítséget kérnek és talán adni is tudnak.Sajnálom hogy te nem ezek közé tartozol és hogy így kell ezt kimutatnod.
Azért köszönöm a választ.
2009. máj. 7. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!