Mennyi ideig szopizik 3 hónapos babátok?
Szia, nekem most 5 hónapos a babám.
70-140gr között evett 3 hónaposan, naponta 7-8 alkalommal, reggel 8 és este 8 között (éjjel aludt és alszik azóta is). Max 10 perc alatt végezni szokott.
Az én 3 hónapos kislányom aktívan öt percig szopik, aztán már csak cumizik. Még sosem mértem, mennyit eszik, de sokat bukik vissza, és még így is szépen gyarapszik. Eleinte engem is zavart, hogy ilyen gyorsan végez, de a védőnő és a doktornő szerint nem kell aggódnom. Ilyen a technikája, és valószínűleg erősen jön a tej. Öt perc után már feszeng, kiköpi, bekapja a mellbimbóm, kicsit hagyom, aztán leveszem.
Egyébként amíg fejtem, minden szopi alatt sírt, rémálom volt. Amint abbahagytam a fejést, elmaradt a sírás, beállt a kereslet-kínálat.
14:37-es vagyok.
Elfelejtettem írni, hogy általában hétszer, nyolcszor eszünk naponta, és még éjszakánként is háromóránként felkel enni félálomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!