Aki szoptatás mellé pótol tápot, hogy csinálja? Étkezésenként, mérés után, vagy egy komplett étkezést ezzel oldotok meg? 3hós
Én nem pótoltam, de azért ha megengeded, adnék néhány tanácsot: soha ne pótolj komplett étkezést tápszerrel, mert csökkenni fog a tejmennyiség.
Ne mérj! Minden babának más az igénye, ezt méréssel nem lehet megállapítani. Ha elégedett szopi után, akkor nem kell neki tápszer, akármennyit is mutat a mérleg.
Egyetertek az elso valaszoloval.Az en babam is 3 hos es sajnos mar 3 hete nem eleg neki a rejcsi.1 kerek hetig kinoztam, gondoltam hatha tobb fog termelodni,de sajnos csak apad.En minden szopizas utan adok neki tapszert amennyit ker.
A masodik valaszolonak uzenem,hogy en sem ertettem amig nalunk be nem kovetkezett.Sajnos ezt nem lehet iranyitani.
Szia!
Mi most 2 hetesek vagyunk, és talán most kezd el jobban beindulni a tejem. Most sem ömlik, de minden étkezéskor megszopizza az adagját, vagy majdnem annyit.
Minden szopinál mérem, és ha kell pótolom, de már egyre kevésbé van rá szükség.
Néha teával is megkínálom, mert böfizés után mindig elkezd csuklani.
Szerintem se pótolj teljes étkezést, mert akkor csökkenni fog a tejmennyiség.
Mi szépen növögetünk, nincs semmi gond, ne idegeskedj hogy pótlást kap, még mindig jobb, mintha nem tudna eleget szopizni és nem gyarapodna a súlya!
Ja és a cicimet annak ellenére "imádja", hogy a pótlást cumisüvegből kapja. Ha van hozzá türelmed és időd, jobb ha pohárból adod a pótlást. (nekem nincs, örülök, hogy utolérem magam :)
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
A másodikra a véleményem, hogy azért mert nem mindenkinek termelődik annyi teje amennyi a babának kell. Én nem ítélkeznék ilyen könnyen! Az enyém is anyatejes volt, de szépen lassan ment el a tejem és muszály volt pótolni, annak ellenére, hogy mindent megtettem.
Mi szopiztunk aztán igény szerint jött a tápi. Inkább többet csináltunk és kiöntöttük ami megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!