Mitől pöttyösödik ki a pofikája?
Figyelt kérdés
Már vagy 1 hete pöttyös ( csak a kis pofija az egy hónapos Babácskámnak ), ilyen kis pattanás szerű kiütések vannak rajta. A doki szerint ez előfordul anyatejes babáknál, és annyit mondott hogy az aprómagvas gyümiket ( eper,kiwi ) és a tejet kerüljem. Pár napja ezeket ki is iktattam teljesen, de a pöttyök nem múltak el... sőt... Mire figyeljek oda még? A többi tej termék sem ajánlott( joghurt, fagyi, sajt) ? Vagy még a mandulára gyanakszom esetleg... Vagy a gyógyszertári fürdető krém? Az elején nem mostuk vele a haját és pofikáját, csak mostanában. Más ötletem nincs, hogy mi okozhatja. Szerintetek?2009. máj. 3. 10:41
1/5 anonim válasza:
Szia! Jó a tejcsid!(zsíros) Kisfiamnak kb.2 hós korára tisztult le teljesen. Nem igényel semmi kezelést.3 hós babócás
2/5 anonim válasza:
Az első vagyok.Ezt hívják tejkiütésnek.Egyél nyugodtan tejtermékeket,szükséged van rá.
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is 1 hónapos a pici lányom. A szomszédunk mondta, hogy kb 4 hetes korukban változik a tejünk és a babák 98%-a bepöttyösödik. Nem kell megijedni, elmúlik. Még szerencsére nem tapasztaltam, nincsenek pöttyeink, de még kijöhet.
4/5 anonim válasza:
Nálunk is 1 hónaposan tiszta pöttyike volt, de szépen elmúlt, nem változtattam semmit az étkezésen, sok tejet, tejterméket eszem azóta is. Viszont az elején, mikor szedret ettem, az egész teste (arca nem) kiütéses lett. Most az epertől már nem.
3 hós anyuka
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Holnap jön ki a doki hozzánk, remélem akkor ő is megnyugtat majd!
2009. máj. 3. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!