Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós melltartó? Használta...

Szoptatós melltartó? Használtatok ilyet?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül?Cserélhető betéteset vagy csak simát?Van ezeknek egyáltalán márkája?
2009. máj. 2. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak 1 volt, de nem találtam különösképpen hasznosnak, és most árat nem tudok mondani, de elég drága. Szerintem nem éri meg.
2009. máj. 2. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy 800,-Ft-os kínai, és egy 8000,-Ft-os márkás. A kettő között nincs különbség, tehát nem érdemes sokat költeni rá, de egyet azért lehet venni. Nekem praktikus volt, h' nem kell mindig levetkőznöm a szoptatáshoz, és a régi melltartóimat egyáltalán nem tudtam használni. Melltartóbetét csak az elején kellett: én eldobhatót használtam.
2009. máj. 2. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 1, illetve 2 db, mert az elsőt már elnyűttem. :) Én kb. 1200,- Ft-ért vettem, egyszerű, pamut anyagú. Eleinte gyakran ázott át reggelre a pólóm, olyankor jól jött a melltartó, eldobható betéttel (DM-es babylove), nem ázott át a ruhám. Terhesség előtt nem bírtam magamon elviselni a melltartót itthon, de mióta szoptatok muszáj, mert nem szeretném, ha lógna a mellem utána. Ezek pedig nagyon kényelmesek, aludni is tudOK
2009. máj. 3. 08:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

kisfiam is segített írni... :) folytatom:

Tehát aludni is tudok benne. Meg ha megyek valahova, ahol szoptatni is tudok, de nem szeretnék nagyon nekivetkőzni, akkor is ezt veszem fel. Ezért szerintem egyet érdemes beszerezni.

Boldg babázást!

2009. máj. 3. 08:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem is praktikus. Én 1500 körül vettem, pamut, merevítő nélküli. Én is Dm -es melltartóbetétet használtam hozzá. Ha szoptatsz sztem kell. Sokkal kényelmesebb mint állandóan a hagyományos melltartóból kibújni. Csak lecsatolod és már kinn is a cici:)
2009. máj. 3. 08:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én is vettem egy szoptatós melltartót,pamutot és 1100ft volt.Szerintem nagyon praktikus,főleg ha elmész valahova és ott szoptatsz!Én szerettem volna mosható melltartóbetétet venni(környezetkímélés céljából),de amikor szültem nem láttam,persze azóta igen.De már nem használok,mert nem folyik a tejem.amúgy tényleg jó a Dm-es melltartóbetét!

Csatlakozom az előttem írókhoz,egy melltartót tényleg érdemes beszerezni!

2009. máj. 3. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is megvettem a dm-es melltartóbetétet, nem kellett. Pedig szoptattam egy évig de nekem vhogy nem folyt a tejem sose...

Szóval azért olyan nagyon sokat ne vegyél belőle sztem:)

Szopis melltartó, hát ez mellméret függő is sztem, nekem nagyon nagy mellem van, így a szopis melltartó merevítő nélkül lecsatolható elejével semmit se tartott a mellemen (hiába volt nagy méretű elvileg) szóval nekem nem jött be és a normális melltartómat használtam, ugyanúgy ki tudtam venni belőle a mellem ha kellett:)) annyiból volt jó a szoptatós melltartó (bár asszem ez elég drága volt) hogy volt ilyen kosármegjelölö kis klip hozzá és mindig tudtam miből szoptattam utoljára:)

Én mindig elfelejtettem a szinte egymásba nyúló szopik közepette eleinte.

2009. máj. 3. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem drágább, mint bármelyik másik melltartó. Szerintem sokkalt kényelmesebb, én abban alszom, muszáj, különben minden csupa tej reggelre. A mosható melltartóbetét meg sajna semmit sem ér, mert feleakkora mint az eldobható.
2009. máj. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!