Kisfiatok vagy kislányotok szopizott jobban és mennyi ideig? Egy kis közvélemény-kutatás.
Azok az anyukák írjanak, akiknek van legalább egy kisfiuk és legalább egy kislányuk. Tudom, hogy minden baba más, de érdekelne, hogy a nemek között lehet-e összefüggés e téren.
Köszönöm, ha válaszoltok!
a kisfiam 2 éves koráig szopott
kislányom határozottan erősebben szívja, lényegretörőbben (kevesebb a csak cicizés, szopogatás közben),de nem tudom meddig fog szopni, most 10 hónapos és szopik még
Kisfiam nagyon ügyetlen volt az elején. Hetekbe telt mire megtanult szopizni, addig fejtem és poharaztunk. Végül annyira belejött, hogy 1 éves koráig szopott.
A kislányom viszont annyira ügyes volt, hogy már a kórházban a 2. vagy 3. napon volt anyatejes kakija. Most még csak 2,5 hónapos, de idáig kizárólag anyatejes.
A hízásukban viszont nagy különbség van. A kisfiam szeretett cicin elaludni, megnyugtatásra használni, így jóval többet volt mellen. A kislányom ellenben villám gyorsan végez és rögtön elengedi a cicit, ha jól lakott.
A fiam ennyi idősen már kb. 1 kilóval nehezebb volt, igazi húsgombóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!