Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csökkent a tejem a 3....

Miért csökkent a tejem a 3. hónap után?

Figyelt kérdés

Járt már így valaki, hogy 3. hónap után kevesebb lett a tej?

Talán kezdjek megint more milk kapszulát szedni? -ettől indult be a tej a kezdeteknél-. Iszom-eszem, szoptatok igény szerint, de több nem lesz.

2009. máj. 1. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
More milk kaszulát szedheted nyugodtan. De miből gondolod, hogy kevesebb lett? Olyan van, hogy a babának fejlődési ugrása van és hirtelen több tej kell neki, de ez nálam 1-2 héten belül megoldódott (én urtica urens ch5-öt szedtem). Az is normális, hogy már nem keményedik be, mint az elején.
2009. máj. 1. 10:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Pár napja idegesen rángatja a mellem szopi közben.

Gondolom nem elég neki a tejcsi, mert ha elveszem mégjobban sír. Lehet növekedési ugrás, de így hogy fogjuk átvészelni ha nem nagyon akar szopizni? Lehet megint elkezdem szedni a tejnövelő szereket. Amíg ez az időszakotok volt neked használt valamit?

2009. máj. 1. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok folyadékot ittam és urticát szedtem. De ha neked a more milk bejött, akkor nyugodtan használd azt. Többször kell cicire rakni. Én is megijedtem, hogy kevés a tejem, a párom már tápot akart velem mindenáron kiváltatni, mert sokszor sírt a babánk és nem tudtunk vele mit kezdeni. Aztán a védőnőm mondta, hogy ne pánikoljak, valószínűleg csak növekedési ugrás és pár nap alatt utoléri a tejtermelés a baba igényeit. Én kezdettől igény szerint szoptatok. Így vártunk... Kb. 2 hét volt mire észrevettük, hogy már nincsen gáz. Egyébként ha rángatja a cicid, az lehet csak azért van, mert elkezdi felfedezni a kezét, hogy azt ő mozgatja, stb. Ha szépen fejlődik és nem sír cici után, akkor eszik rendesen, elég a tejed. Ha éhes, akkor többször igényli a szopcsit. A kisfiam is tudja rendesen gyúrni a mellem szopcsi közben. :)
2009. máj. 1. 17:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszike! Akkor próbálkozunk tovább!!! :)
2009. máj. 1. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!