Miért idegenkedem a hozzátáplálástól?

Pedig ezt magadban kell letisztáznod, mert ott vana 'gond'. Nem tudsz tőle 'megszabadulni'.
Ez érthető, főleg, hogyha tudod anyatejjel táplálni. Végülis mindenhol ezt szajkózzák..
Viszont, nem lenne rossz, ha elkezdenéd a hozzátáplálást. Mellette egy ideig úgyis szoptatnod kell még. Ez nem egyik percről a másikra megy!
De lehetőleg majd óvoda előtt zárjátok le a szoptatási korszakot! :)))

Én sem értelek :) Fogd fel pozitívan,igen lezárul egy korszak de kezdődik egy új. Sok-sok élménnyel (értem itt pl mikor kiköpi a baba a neki nem tetsző ételt, vagy ellenkezőleg, szereti azt majd amit adsz neki). Aranyosan összemaszatolja magát, körbe kaja lesz a szája, és ezen te is jókat fogsz derülni szerintem.
Nem azt jelenti hogy abbahagyod a szoptatást,és "elhidegülsz tőle"(a cicizés gondolom attól még marad, hogy megismerteted az új ízekkel), hanem új dolgokba avatod be őt, mint egy kis felnőttet :)
Sok sikert hozzá :)

Igen jól látod. Első elszakadás. Aztán jön a szopi befejezése, a gyereked óvodába megy, majd iskolába és végül egy nap megnősül és lelép.
Ezeken túl kell jutni. Inkább örülj annak, hogy visszatekintesz és látod milyen szép út van mögöttetek.
A gyerekek csak "kölcsönbe" vannak nálunk. Neveljük-szeretjük őket, ahogy csak tudjuk, aztán kirepülnek. Ez így szép szerintem.
Sokan mondogatják, hogy élvezzük ki az újszülött babakort, mert olyan gyorsan megnőnek. Hát én meg is őrülnék, ha mindig újszülöttek maradnának a gyerekeim. Én szeretem látni a fejlődésüket, és minden korban találok szépet (eddig, de remélem így is marad! :) Ahogy önállósodnak, és kialakul a saját kis személyiségük, az egy csoda.
Inkább örülj, hogy mindebben részed van!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!