Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nehéz az 1-2 éves...

Miért nehéz az 1-2 éves gyerekeket leszoktatni a ciciről?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Magát az okot keresed ? Szerintem azért nehéz az annyi idősöket leszoktatni a szopiról mert ők már jobban kifejezik az akaratukat mint a kisebbek .
2009. ápr. 29. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Örülj neki,hogy még szopik!!Addig jó,legalább ellenállóbb,egészséges lesz!Ha tudnám,akár 5 éves koráig szoptatnám a babámat.Vagy ameddig Ő akar.
2009. ápr. 30. 08:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Sokáig szeretném én is szoptatni, még csak 7 hónapos. Csak kíváncsi lettem volna, hogy akik abban a kivételes helyzetben vannak, hogy ilyen sokáig szopik a babájuk miért írják, hogy rémesen nehéz őket leszoktatni.
2009. ápr. 30. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ők már tudatosan szopiznak.Tudják,hogy hol van a tejcsi.Amíg kicsi addig nem tudja kinyilvánítani az akaratát,de ahogy nő már igen.Az én fiam 11 hós nagy cicibajnok,már húzigálja lefelé a pólómat ha tejcsi kell neki!Sőt a barátnőmnek is bekukkantott:)
2009. ápr. 30. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Írtam a Nők Lapja Café szakértőjének, hogy megkérdezzem ugyanezt, amit te. Hát azt írta, hogy ez hülyeség, nem nehezebb, csak ő már ki tudja mutatni, hogy mit akar. Egy 2 éves gyerek már beszél, szalad utánad, leveszi a pólód. De attól még egy kicsit is megviseli, ha idő előtt elveszik tőle.

Az enyém 1 éves, de már odakúszik hozzám, húzogatja a pólóm, és mondja, hogy cici. Legalább tudom, hogy miért sír.

2009. ápr. 30. 15:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Olyan aranyosak lehetnek ilyenkor! Remélem én is megtapasztalhatom, hogy milyen ez.

Köszönöm szépen!

2009. máj. 1. 08:16
 7/7 anonim válasza:
100%

Az én Babóm most 2,5 éves és még szopizik rendesen :-)

Szerencsére még tejecske is van!

2009. nov. 23. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!