Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek meg fog jönni?

Szerintetek meg fog jönni?

Figyelt kérdés
még szoptatom a babámat, de kb. két hete megjön érzésem van, de semmi. Ti is jártatok így? kb mikorra várhatom? Első baba, így nem tudom, hogy mikor kéne megjönnie.
2011. okt. 5. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapja szültem szoptatok.Nekem pontosan akkor jött meg amikor 3 hónapos lett a kislányom.Nekem spirálom van,nem tudom az mennyire befolyásolja.Rendesen meg volt 3 napig.Szerencsére már vége...Első babámnál addig nem jött meg amíg szopizott.
2011. okt. 5. 09:34
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem a doki nem ajánlotta a spirált, mert mondtam, hogy kb. 3 év múlva kis tesót szeretnénk, így maradt a gumi.
2011. okt. 5. 09:38
 3/7 anonim ***** válasza:
első vagyok.Mi is szeretnénk még kis tesót 2-3 év múlva.Nekem nem mondott semmit a doki erre csak annyit akkor majd leveszi.Ez is orvos függő szerintem
2011. okt. 5. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
7 hónapos a kisfiam még 1X szopizik egy nap. Kb 1,5 hónapja napi rendszerességgel érzem, hogy most fog megjönni...eddig még semmi!
2011. okt. 5. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy három hete peteérésem volt. Így most csak ülök és nézek, hogy mi a szösz van, mert a tesztem negatív, dokihoz csak jövőhéten jutok el. Nekem sem jött még meg a szülés óta (4 hónapos a lányom), úgyhogy passzolom mi lehet. Viszont nekem már nincs olyan "mindjárt megjön" érzésem, az vasárnap elmúlt.
2011. okt. 5. 10:18
 6/7 A kérdező kommentje:
honnan tudod, hogy volt peteérésed?
2011. okt. 5. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Két napig olyan nyákom volt, hogy hú. És aznap voltam dokinál is, ő is megállapította. Épp ezért kicsit meg vagyok ijedve, nehogy baba legyen a dologban, tesztet csináltam, negatív. Dokihoz jövőhéten megyek csak, úgyhogy addig csak várok és várok. De mensi sehol.

Azt nem tudom, hogy lehet-e olyasmi, hogy a szoptatás miatt kitolódik a ciklus második fele.

2011. okt. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!