Megszakításos védekezés a szoptatás alatt, vélemény?
Kérdező, a megszakításnál az a nagy kérdés, hogy a párod mennyire tudja magát kontrollálni?! Szóval ne tőlünk kérdezz elsősorban. ;)
Mi is így védekezünk egyébként, naptárral kiegészülve és nálunk 5 éve nagyon jól működik, mert a férjem mindig ott van fejben és teljesen ura a helyzetnek. Soha nem volt még baleset, vagy félsiker, mert az agya és a teste is megfelelően működik (utóbbit eddzi is egyébként erre). A lányunk mondjuk nem vártan jött össze anno, de ez nem a férjem vagy a módszer "hibája" volt, hanem hamarabb volt PÉ-m , mint a megszokott és akkor még nem szakítottuk meg.
Egyébként, még ha biztosra is akartok menni, én nem javaslom neked, hogy szoptatás alatt gyógyszert szedj, mert senki sem tudja fixre bizonyítani, hogy nem megy át a tejbe valami. A hormon már a felnőtt testnek sem túl egészséges, pláne, hogy folyamatosan bombázod vele magad, nemhogy egy csecsemőnek... Én meg ilyen értelemben nem akartam volna kockáztatni. (Meg egyébként sem szednék tablettát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!