Szoptattál már úgy hogy közben ettél?

Igen. Az elején lányom sokáig szopizott és sokszor, amikor meg nem evett, akkor ordított, úgyhogy olyankor próbáltam megnyugtatni, így enni akkor volt időm, amikor neki is. :)
Egy cseppet sem zavarta, ő ugyanúgy evett tovább, és szépen fejlődött. S legalább én sem fogytam el nagyon.
Nekem az ordítós, hasfájós gyerekem mellett a szoptatási idő volt csak nyugis.

Az első hetekben én is ettem szoptatás közben, és volt hogy lemorzsáztam szegény kislányom. Párom mindig kinevetett, hogy nem is eszik még normális kaját a gyerek, de már most tiszta morzsa.
Na, de most visszakapom ám a lányomtól, tegnap épp a lágy tojást borította az ölembe. :)
Aha köszi a válaszokat. Akkor csak nekem nem megy...minden más igen (harmadik baba) így én is olvasok mesét, kockákat rakok össze, orrot törlök és egyebek :)) de enni nem bírok úgy hogy szopik közben a baba...egyébként nekem is hasfájós és sírós sajnos.
Azért kérdezem, mert tegnap jól kiosztott anyósom hogy nem igaz hogy nincs időm enni (ezt nem féltésből mondta hanem mert a férjemnek kicsit panaszkodni mertem a 3 gyerek mellett hogy tök éhes vagyok mert enni se volt időm).és miért nem eszek szoptatás közben mint MINDENKI MÁS.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!