Szoptattál úgy, hogy közben olyan gyógyszert szedtél, amire az volt írva, hogy nem lehet?
Lett gond belőle?
A lányom 14 hós és napi egy szoptatást engedélyezett a védőnő is meg az én háziorvosom is.
Antibiotikum, 5napig...szedünk mindketten mellé normaflort.
hát én nem szedném be a gyógyszert a helyedbe, ha még szoptatni akarsz....
válasz: NEM
Sajna be kellett szednem, mert ráhúzódott a náthaféleség az izületeimre és mivel szívbeteg vagyok, nem kéne, ha a szívemre is rámenne...két gyereket fel kell nevelnem, szóval azért találtuk ezt a köztes megoldást, hogy egyszer szophat és be is tartjuk.
Köszi a válaszokat, várom még azokét, akik szintén voltak hasonló helyzetben.
Én szoptattam. A háziorvosom írta fel az antibiotikumot, és külön a lelkemre kötötte, hogy ne aggódjak: akkor is szedjem be, ha az van ráírva, hogy szoptatás mellett nem szedhető.
Most őszintén: mi baja lehetne tőle??? Minimális mennyiség szivárog át a tejbe, és az sem ártalmas. Az meg fontos volt, hogy meggyógyuljak. A babámnak egészséges, teherbíró anyára van szüksége, nem lázasra, aki a köhögéstől aludni se tud, és emiatt kóvályog a fáradtságtól. Nem is lett semmi baja, pedig akkor még kizárólagosan szopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!