Mivel tisztítjátok szopi előtt a melletek?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a leghigénikusabb? Lemosás, ha igen mivel? vagy esetleg melltisztító kendő? Ezt hogy kell alkalmazni? Csak simán letörlöm és már szopizhat is? Bocs, ha fura a kérdés, de nemsokára aktuális lesz.2011. szept. 26. 17:45
1/11 anonim válasza:
Én csak eleinte mostam le, vettem nem folyékony baba szappant, azzal és utána sima vízzel leöblítettem, így nem maradt rajta semmi. (A popsiját is ezzel mostam le a csap alatt, sokkal jobb a bőrének szerintem, popsitörlőt is vettem, de azzal inkább a szobájában a bútort meg ilyeneket mostam le.)
2/11 anonim válasza:
Semmivel nem tisztítom, 14 hónapos és még sosem volt beteg.
Szerintem nem érdemes, mosakodj, mint mint mindig, ha megizzadsz meg elég a csapvíz erre a területre. Ha szappannal/tusfürdővel mosod, száraz lesz és kirepedhet. Ha popsitörlővel, krémekkel kened, lenyalja a baba. Az anyatej meg úgyis kicsit antibakteriális hatású és ápolja is - ha begyullad, direkt szokták javasolni, hogy azzal kenegesse és hagyja rajta az ember lánya. Ennyi :)
3/11 anonim válasza:
Az anyatej a legjobb fertőtlenítő, én nem mosom se előtte, se utána. Egy kis kendővel, vagy textilpelussal letörlöm ha nagyon tejes lenne, de ennyi. :)
4/11 anonim válasza:
3 gyerekem van, nem mostam sose, csak ha megizzadtam esetleg. Egy évbe egyszer betegek.
5/11 anonim válasza:
Szia! Én sem szoktam megmosni. Koszos az nem lesz, hiszen a melltartó védi. Ha szöszös, azt leszedem róla, ha nagyon tejes lesz, akkor egy textil pelussal letörlöm. Ennyi.
6/11 anonim válasza:
Nem kell mosni. Elsőt egy évig szoptattam probléma nem volt, most a másodiknál is minden OK.
7/11 alaszka válasza:
Én se mosom le. Még a kórházban mostam le szopi előtt, de aztán mindig elfelejtettem.
8/11 anonim válasza:
Én sem mosom se előtte, se utána. Soha nem volt kiszáradva a mellbimbóm, sosem fájt, a baba sosem volt beteg. Ha nagyon izzadt voltam, akkor nekem jól esett, ezért sima csapvízzel áttöröltem.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem is gondoltam volna :) Jó, hogy megkérdeztem :)
2011. szept. 27. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!