Szoptatás? Este és nappal? (Többi lent)
8 hetes fiam este 9-kor hajnal 5-kor , reggel 8-kor és ezután fél 11, fél 1, 4óra, 7óra kb ilyen idő közönként szopik. Reggel 8-ig mindig ez a sorrend napközbe van csúszás kb. fél óra ide-oda.
Kérdéseim: hajnalra mindkettő mellem majd szét durran elég sokat kő kemény, főleg amelyikből később evett.Ezt hogy lehet megoldani? Ha mindkettőből szoptatok akkor is fen áll a gond.
5órási etetéskor se eszik sokat, így is marad benne bőven a 8 órásinál se eszig meg a mennyiséget. Fejem le a többletet?
Ő este eszik meg délután a legtöbbet, nem fordítva kellene lenni?Reggel több este kevesebb?
Ha már jobban meg kell dolgozni a tejért, mert nem jön annyira hogy szinte szívnia se kell mert sugárba megy a szájába,akkor hisztisebben eszik, erre mi a megoldás? Nem akartam egyesével kiírni a kérdéseimet. Vagy hol tudok utána olvasni?
Könyvet nem tudok,csak 3 gyerek utáni tapasztalatot.
ha nagyon feszül felj ki egy kicsit
az enyémek is este ettek sokat (gondolom ezért tudták végigaludni az éjszakát)
8 hetes, még kicsi, ne aggódj fog ő rendesen szopni akkor is ha nehezebben megy,
Eddig is jó lett volna, ha a felesleget lefejed, de ha nem tetted, akkor kezd el. A melled is begyulladhat, illetve a közérzeted is kellemesebb lesz, ha nincsenek tele a melleid.
Nyugi, minden baba hisztizik, ha dolgozni kell a kajáért :)
Azért eszik reggel kevesebbet, mert éjszaka sokat eszik. Nincs ezzel semmi gond, még nagyon kicsi, fog még változni sokat.
Szia, második babám, és szintén délután és este eszik sokat, viszont szintén jó alvó, úgy látom a Te babád is alszik szépen éjjel. A második babóm (most 4 hós), 3 hónapja este 7-től reggel 8-9-10-ig alszik szopi nélkül. Nappal alig szopizik, keveseket sokszor, este meg bevág 2,5-3 decit. Ettől is alszik szerintem ilyen jól.
Az elején nekem is folyton kőkemény volt a cicim, amikor már nem kelt éjjel fel. Én nem fejtem, ill. mindig csak egy nagyon picit, hogy enyhüljön a feszülés (10ml-t), mert azt szerettem volna, ha beáll a kereslet-kínálat. HA mindig lefejed az egészet vagy sokat, akkor mindig újratermelődik. Szerintem ha nem akarsz eltenni tejet, ne fejj csak épp egy icipicit, ha már nem bírod tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!