Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet a baja, hogy nem szopik?

Mi lehet a baja, hogy nem szopik?

Figyelt kérdés

7 hetes a babóm, és két napja nagyon nyüglődik.

Nem akarja a cicit bekapni, ha meg sikerül állandóan csak rángatja, nem tud nyugodtan szopizni.

Szerintem van tejem, nem tudom mi lehet a gond.

2009. ápr. 25. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért ellenőrizd van-e tényleg tejci. Próbálj szoptatási helyzetet változtatni. Egyre nagyobbak ugyanis is hatékonyabb a szívás, de zavaró nekik, ha a tejci nem úgy jön, ahogy ők gondolják. Ha helyzetet változtatsz, lehet, hogy könnyebben jön neki. Nem zavarja semmi más egyéb???

Nem nyel sok levegőt??

Ha nem cicizik, átmenetileg fejd le és kínáld kanállal, de a szopit ne add fel.

megpróbálhatod egyik ciciről tenni a másikra, lehet, hogy csak türelmetlen. Lakjon gyorsan jól és azzal a cicivel fejezd be, amelyik egyébként soros lett volna.

Tárolj el lefejt tejet és esetleg szopi előtt adj neki pár kanállal, mert nagyon gyanús, hogy csak türelmetlen szívni, de pedig nagyon enne.

Remélem tudtam segíteni.

2009. ápr. 25. 15:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen lehethogy van tejed de tápláló is??

Nekem ugyan igy volt csak rángatta a cicimet és nem szívott ,hát tápszerhet nyultam!!!

És most egy gyönyörű majdnem 9 hós 8000 gr os formás kis porontyom van!!

Ja persze sokan azt mondják hogy ha van tejed akkor az tápláló a babádnak!!

Ugyan már igen is függ attól te mit eszel, és hogy tápláló e!!

Üdv egy 9 hós baba boldog anyukája

2009. ápr. 25. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!