25honapos a fiam meg mindig szopik de mar egy pár alkalomal megittam 1 üveg bort egy délután alatt lesz valami baja?
Szia!
Hát Te most vagy szórakozol.... de ha komolyan írod, akkor 1 üveg bort még szoptatás nélkül se igyál meg 1 délután alatt!! :S
gondolom ,már keveset szopik,és ritkán.attól a kevés tejcsitöl,ha volt is vmennyi alkoholtartalma,nem lesz semmi baja.
inkább Neked kellene elgondolkodnod,hogy miért van szükséged 1 üveg borra?...rendszeresen?...annyira jólesik?
a kisfiad érdekében legalább,szerintem próbáld magad tartóztatni az alkoholtól.egy borozgató anyuka nem a legjobb példa neki..
de ezzel Te is biztos tisztában vagy.
Ne igyál és akkor nem kell azon aggódnod, hogy lesz-e valami baja a gyermekednek! De ezt most komolyan mondtam ... nem is értelek. Nemcsak neki lesz baja, hanem neked is, ha ezt így folytatod és rendszeressé teszed a délutáni borozgatást.
Engem személy szerint fejbenyomna egy üveg bor, eléggé kidőlnék tőle, annyira, hogy nem tudnám ellátni a gyermekemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!