Tejszivárgás ellen ti mit használtok? Van valami olcsó bevált módszeretek erre? Unom, hogy mindenem mindig csupa tej.
Figyelt kérdés
Eddig Nuk melltartóbetétet használtam, de elég drága dolog ez így. Naponta többször kell cserélnem, egy dobozzal kb. 2-3 napig elég. Vagy csak nekem szivárog ennyire? Későbbiekben ez is beállítódik?
Most 7hetes a kislányunk.
Van valami olcsó bevált módszeretek erre??
A válaszokat előre is köszi.
2011. szept. 20. 22:41
11/12 anonim válasza:
DM, Rossman, MÜLLER sajátmárkás melltartóbetét, amelyik épp akciós, bár nekem a Rossmann-os vált be a leginkább és azt akciózzák a legtöbbször. :-)
Most a másodiknál én is gondolkodok, hogy veszek moshatót, de arra azt írták, hogy az első időszakban még nem elég jó a nedvszívó képessége.
12/12 anonim válasza:
Ha otthon vagy és nem zavar, textil pelenka hosszban negyedbe hajtva, a két végét vissza, elég jó a nedvszívó képessége. Állítólag anyáink is így csinálták. Aztán úgyis mosod a többi büfis pelussal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!