Másnak sem mennek le a kilói?
Szia! Az én lányom majdnem 5 hónapos és rajtam is maradt felesleg bőségesen. Gondolom ez alkati is. Én mindig is kinlódtam a kilókkal.
Az egyik barátnőm viszont 3 hónappal a szülés után már visszafogyott...és a teje is elapadt a fogyókúra miatt. Nagyon megbánta, mert szerinte macerásabb a tápozás.
Mi tápszerezünk sajnos, de nem mennek le a kilók. Szülés után lement 9, de aztán semmi. Mindig szenvedtem a súlyommal, terhes is 16 kg többlettel lettem. Még van hátra 7 + az a 16 a versenysúlyomig. :(
Pedig már tornázok is.
6 hós a babám.
rolam sem olvadtak le sajnos, szulés után épp csak a baba súlya hiányzott...amíg szoptattam, sajna megnott az étvágyam is, szoval híztam még pár kilot...Es minden porcikám fájt, nem beszelve arrol, hogy nem tudtam volna ruhát venni magamra:) Ertem, mi a gondod...
Szoptatás után kezdtem el fogyozni, de a feleslegnek még a fele megvan...amíg szoptatsz, sokat nem tehetsz, mint hogy odafigyelsz, mit és mennyit eszel, és ha belefér egy kis mozgás...sok sikert:)
Szülés után 5 nappal mér teljesen lapos hassal jöttem ki a kórházból és 2 hét után semmi nem maradt rajtam.
Tejem pedig még mindig rengeteg van pedig a kislányom már 1 éves. A fogyókúra nem befolyásolja a tejképződést - ezt a védőnő mondta. Rengeteg folyadék az amitől lesz teje a mamának és attól h szopik a baba.
Ez az antifogyókúra szoptatás alatt csak kifogás.
Szia!Első vagyok...
Ki ezt mondja, ki azt a fogyókúráról.
Én speciel sok friss gyümölcsöt, párolt zőldséget, grillezett sovány husokat fogyasztok, nem nassolok,kenyeret éstésztát nem eszek, napi 2-3 órát sétálunk,(+ házimunka) mégis a 22 kg-ból 10 rajtam maradt :((
És a sok folyadéktól nekem nem lett több tejem, csak gyakrabban jártam pisilni:)
Szia. Én 105 kg-al mentem szülni (+35 kg)és most 2 hónap után 23 kg le is ment.Pedig nem fogyózom csak ritkán van időm enni mert a babó mindig akkor kezd nyügösködni amikor leülnék enni( mintha megérezné mikor akarok enni:))Folyadékot rengeteget iszom alkoholmentes sör, szürt ivólevek +néha szoptatós tea ha úgy érzem kevés a tej, de hál isten elég van mert a pici fiam 25-30 dkg-at hízik hetente. Úgyhogy én is azt mondom a sok folyadék számít hogy van-e tej vagy nincs (saját tapasztalat).
A súlyom meg nem érdekel ha nem ment volna le az a 23 kg akkor sem foglalkoznék vele csak a babónak legyen kajája.
Üdv 2 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!