Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnak sem mennek le a kilói?

Másnak sem mennek le a kilói?

Figyelt kérdés
Mikor megszültem, mindenki azt mondta, hogy a szoptatás során csak úgy dobódnak le a kilók...Hát nekem nem. Pedig nem eszem sok édességet. És az a szöveg sem nyugtat meg, h de hiszen most szültél! A kisfiam 6 hónapos.
2009. ápr. 24. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Az én lányom majdnem 5 hónapos és rajtam is maradt felesleg bőségesen. Gondolom ez alkati is. Én mindig is kinlódtam a kilókkal.

Az egyik barátnőm viszont 3 hónappal a szülés után már visszafogyott...és a teje is elapadt a fogyókúra miatt. Nagyon megbánta, mert szerinte macerásabb a tápozás.

2009. ápr. 24. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Mi tápszerezünk sajnos, de nem mennek le a kilók. Szülés után lement 9, de aztán semmi. Mindig szenvedtem a súlyommal, terhes is 16 kg többlettel lettem. Még van hátra 7 + az a 16 a versenysúlyomig. :(

Pedig már tornázok is.

6 hós a babám.

2009. ápr. 24. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

rolam sem olvadtak le sajnos, szulés után épp csak a baba súlya hiányzott...amíg szoptattam, sajna megnott az étvágyam is, szoval híztam még pár kilot...Es minden porcikám fájt, nem beszelve arrol, hogy nem tudtam volna ruhát venni magamra:) Ertem, mi a gondod...

Szoptatás után kezdtem el fogyozni, de a feleslegnek még a fele megvan...amíg szoptatsz, sokat nem tehetsz, mint hogy odafigyelsz, mit és mennyit eszel, és ha belefér egy kis mozgás...sok sikert:)

2009. ápr. 24. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
43%

Szülés után 5 nappal mér teljesen lapos hassal jöttem ki a kórházból és 2 hét után semmi nem maradt rajtam.

Tejem pedig még mindig rengeteg van pedig a kislányom már 1 éves. A fogyókúra nem befolyásolja a tejképződést - ezt a védőnő mondta. Rengeteg folyadék az amitől lesz teje a mamának és attól h szopik a baba.

Ez az antifogyókúra szoptatás alatt csak kifogás.

2009. ápr. 24. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Nyugodtan próbálj ki valami nem drasztikus diétát, nem fog elalapdni a tejed nyugi! Engem is ezzel ijesztgettek, akiknek nem sikerült lefoygni. Én bizony belevágtam afogyókúrába és semmiféle pótlás nem kellett a babámnak, annyi tejem volt.
2009. ápr. 24. 22:10
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Szia!Első vagyok...

Ki ezt mondja, ki azt a fogyókúráról.

Én speciel sok friss gyümölcsöt, párolt zőldséget, grillezett sovány husokat fogyasztok, nem nassolok,kenyeret éstésztát nem eszek, napi 2-3 órát sétálunk,(+ házimunka) mégis a 22 kg-ból 10 rajtam maradt :((

És a sok folyadéktól nekem nem lett több tejem, csak gyakrabban jártam pisilni:)

2009. ápr. 24. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj a fogyókúrával, hogy a lerakódott zsírban tárolódnak káros méreganyagok, amikor ezek a fogyókúránál lebontódnak-felszabadulnak-bejutnak a véráramba-anyatejbe.
2009. ápr. 25. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia. Én 105 kg-al mentem szülni (+35 kg)és most 2 hónap után 23 kg le is ment.Pedig nem fogyózom csak ritkán van időm enni mert a babó mindig akkor kezd nyügösködni amikor leülnék enni( mintha megérezné mikor akarok enni:))Folyadékot rengeteget iszom alkoholmentes sör, szürt ivólevek +néha szoptatós tea ha úgy érzem kevés a tej, de hál isten elég van mert a pici fiam 25-30 dkg-at hízik hetente. Úgyhogy én is azt mondom a sok folyadék számít hogy van-e tej vagy nincs (saját tapasztalat).

A súlyom meg nem érdekel ha nem ment volna le az a 23 kg akkor sem foglalkoznék vele csak a babónak legyen kajája.

Üdv 2 hós anyuka

2009. ápr. 25. 10:31
 9/10 anonim válasza:
amíg szoptattam/20 hóig/,nekem se ment le egy kiló sem,utána lement 1 év alatt 12kg.
2009. ápr. 25. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Rajtam is maradt 5 kg a szülés után, gondoltam az hipp-hopp lemegy a szoptatással, hát nem, masszívan tartja magát. Mondjuk nem is teszek ellene semmit, örülök, hogy tudok szoptatni. Remélem utána azért megszűnik a derekamnál az a zsírpárna. 2,5 hónapja szültem.
2009. ápr. 25. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!