Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másnak sincs kedve kimozdulni...

Másnak sincs kedve kimozdulni ebben a hidegben? Mi törtenne ha nem kelnek fel csak kajalni és nézném a tvt egesz telen meg neteznek? Ki sem mennek. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
mennyi idő alatt halnak meg ha csak feküdnek es ennek?
2010. dec. 1. 11:47
1 2
 1/18 Kriszti83 ***** válasza:
Szerintem nem halnál bele egy tél alatt. "Csak" sápadt lennél és iszonyatosan elhíznál, ellustulnának az izmaid. Ugye csak viccnek szántad?
2010. dec. 1. 11:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy ideális, ha néha azért csak-csak kidugod az orrod a hóesésbe, esténként pedig "testedzel" a pároddal. ;)
2010. dec. 1. 11:58
 3/18 A kérdező kommentje:
komolyan gondoltam. meg este sex a ferjemmel akkor csak nem hiznek el, meg van e leg trainerem is mondjuk. bar ahhoz sincs kedvem csak feküdni tvzni netezni az agybol ferjem meg hzna haza a kajat de szenhidratot mondjuk keveset ennek.nagyon fazom
2010. dec. 1. 12:00
 4/18 anonim válasza:
ááá ilyet én nem tudnék csinálni!! Imádom a havat,most is kint lennék,de hamarosan tanulnom kell:S remélem hétvégre megmarad a hó!!bár egész évben esne:D
2010. dec. 1. 12:16
 5/18 anonim ***** válasza:
Hopsz. Teli depresziban szenvedsz. Azzonnal kezd valami normalis vitamin, akarmi kiegeszitot szedni. Komolyan.
2010. dec. 1. 12:16
 6/18 anonim ***** válasza:

én egész nyáron aludtam, tvztem, neteztem, kajáltam. hát a vége felé eléggé elment az életkedvem... most sincs kedvem kimenni, de nem akarok bepunnyadni sem mint nyáron, úgyhogy inkább sétálok egyet.

vegyél egy kutyát, azt muszáj vinni sétálni, így rá lennél kényszerülve, hogy kimozdulj. :)

2010. dec. 1. 12:25
 7/18 anonim ***** válasza:

ja nekem sincs! nem is mozdulok ki, holnapig :D

Mondjuk ha egész télen ki sem mozdulsz, az már gázos! Tényleg lehet ez téli depresszió is :/

2010. dec. 1. 12:26
 8/18 anonim ***** válasza:
Én ezt csináltam tavaly egész télen, és most is nagy valószínüséggel, pedig nem akarom, de egyszerüen unatkozom és fázom állandóan. Mennék Én szívesen dolgozni, de hova. Sokszor fájdalmaim is vannak ami miatt sem nagyon mozgok, de ha egyszer dolgozhatok és pénzem lesz, mint régen akkor újra fogok aerobikra járni, és mászkálni hétvégenként minden fele. Nagyon hiányzik, de most a körülmények miatt nem mozdulok ki a házból csak kétszer egy héten. A mozgást Én tánccal oldom meg. Amúgy gépezem, ha megunom lefekszem és tévézem. Nagyon nyomasztó ezt csinálni.
2010. dec. 1. 12:26
 9/18 anonim ***** válasza:
Még jó hogy vannak akik ezt megtehetik :D
2010. dec. 1. 12:27
 10/18 anonim ***** válasza:
Én pont ezt csinálom mint te. De komolyan. Itthon vagyok egész télen, csinálokezt azt, aztán várom hogy a párom hazajöjjön és akkor meg vele vagyok.:)
2010. dec. 1. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!