Másnak sincs kedve kimozdulni ebben a hidegben? Mi törtenne ha nem kelnek fel csak kajalni és nézném a tvt egesz telen meg neteznek? Ki sem mennek. Mit gondoltok?
12:31-es vagyok
Én egész nap netezek ( jó lenne valakivel beszélgetni ), tv-zek, fekszek, eszek, meg sütök főzök valamit aztán ennyi. Néha elviszem a kutyust sétálni. De ilyen hidegbe nem megyek sehova.
a hosszú fekvés ártalmai: izomsorvadás, tüdőgyulladás, keringési elégtelenség... Inkább kelj fel, jobban jársz!
Tényleg, vegyél egy kutyát! Az enyémet minden nap sétáltatni kell, hiába kinti kutya. Hidd el, megköszönöm neki, hogy kirángat a számítógép és a tanulnivaló mellől!
12:35
Én tanulok,de együtt élünk a párommal. Itthon vagyok mindíg, csak vizsgázni járok.
Szerintem elég hamar meghalnál... éhen. Főleg, ha a férjed is melléd feküdne. Munka nélkül nincs pénz, pénz nélkül nincs kaja. Legalábbis nálunk nem a hűtőben terem! :)
Én dolgozom (most lazítok), elhúztam a függönyt az iroda ablakán, nézem a hóesést, karácsonyi dalokat hallgatok, meleg teát iszom egész nap, közben végzem a munkámat. Így is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!