Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másnak sincs kedve kimozdulni...

Másnak sincs kedve kimozdulni ebben a hidegben? Mi törtenne ha nem kelnek fel csak kajalni és nézném a tvt egesz telen meg neteznek? Ki sem mennek. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
mennyi idő alatt halnak meg ha csak feküdnek es ennek?
2010. dec. 1. 11:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igaza van itt az egyik kedves válaszolónak. Téli depi, én is téli depis vagyok. Itt Békés megyében eső esik ezerrel, nem élvezhetjük a hó szépségét, csak ezt a ronda szürkeséget. Mondjuk én dolgozom, de a tavasz és a nyár az Istenem, akkor vagyok elememben. Este szobabicizni szoktam.
2010. dec. 1. 12:35
 12/18 anonim ***** válasza:

12:31-es vagyok

Én egész nap netezek ( jó lenne valakivel beszélgetni ), tv-zek, fekszek, eszek, meg sütök főzök valamit aztán ennyi. Néha elviszem a kutyust sétálni. De ilyen hidegbe nem megyek sehova.

2010. dec. 1. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:

a hosszú fekvés ártalmai: izomsorvadás, tüdőgyulladás, keringési elégtelenség... Inkább kelj fel, jobban jársz!

Tényleg, vegyél egy kutyát! Az enyémet minden nap sétáltatni kell, hiába kinti kutya. Hidd el, megköszönöm neki, hogy kirángat a számítógép és a tanulnivaló mellől!

2010. dec. 1. 12:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Mégis Ti miből éltek? :D
2010. dec. 1. 12:53
 15/18 anonim ***** válasza:

12:35

Én tanulok,de együtt élünk a párommal. Itthon vagyok mindíg, csak vizsgázni járok.

2010. dec. 1. 12:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem elég hamar meghalnál... éhen. Főleg, ha a férjed is melléd feküdne. Munka nélkül nincs pénz, pénz nélkül nincs kaja. Legalábbis nálunk nem a hűtőben terem! :)

Én dolgozom (most lazítok), elhúztam a függönyt az iroda ablakán, nézem a hóesést, karácsonyi dalokat hallgatok, meleg teát iszom egész nap, közben végzem a munkámat. Így is lehet.

2010. dec. 1. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan vagyunk így ezzel. Én is csak a tv előtt ülnék egész nap, meg olvasnék, de tudom, hogy ez nem lenne jó. Ma reggel felkeltem 7-kor, készítettem reggelit, utána felvettem egy kabátot és kimentem a hideg esőbe, hogy "téliesítsem" a kertet, meg rendet rakjak a munkások után az udvaron. Nagyon fáztam és elfáradtam, de utána sokkal jobban éreztem magam. Mikor kimentem a teraszra, nem a kidőlt nádat és a szétdobált sörös dobozokat, meg a szétdobált téglákat láttam, hanem egy tiszta rendezett udvart. Tegnap is csak feküdtem volna, de felkeltem és kiraktam, meg feltöltöttem a madáretetőket. Az is tök jó érzés volt. Csinálj te is valami hasznos dolgot. Még akkor is, ha nincs kedved hozzá. Egy idő után megszokod a munkát / mozgást és nem is lesz kedved feküdni a tv előtt. Gyúrj házi levestésztát, vagy csinálj karácsonyfadíszt, esetleg főzz valami finomat.
2010. dec. 1. 12:56
 18/18 A kérdező kommentje:
férjem dolgozik. htb vagyok megélünk azert csak este bujna be a férjem mellém
2010. dec. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!