Mi baja lehet a 2 hetes babámnak? Nem elég neki a tejem, nem lakik jól?
Az én babám is csak 6 hetes, így nincs nagy tapasztalatom, de a fiam akkor csinál ilyeneket, ha nem jön a tej. Nincs, vagy nehezen tudja kiszívni. Ha viszont szoptatás közben pukizik, vagy kakil, s akkor nyöszörög, rúgkapál, húzogatja a mellbimbót, akkor lehet, hogy nem a kajával van a baj, hanem a széllel. Ezeket próbáld megfigyelni! A gyarapodása jó, szerintem lehet elég tejed. Sírni ne hagyd, attól nem oldódik meg a helyzet, csak lesz egy nyugtalan kisbabád. A büfizést könnyíti az Infacol, nekünk bejött.
Én esetleg felvenném a kapcsolatot egy szoptatási tanácsadóval, nagyon kedvesek. www.lll.hu, vagy www.szoptatasert.hu
Szia!
Mindenképpen annyiszor tedd mellre, ahányszor igényli, hidd el, anyatejes babát nem tudsz túletetni, max. zöldesebb lesz a széklete. mindíg próbáld kaja közben is büfiztetni, vagy ha az nem megy, tornáztasd a kis lábát. Ngy valószínűség szerint azért feszeng kaja közben, mert büfiznie kéne. Hidd el, hamarosan beáll majd a napirendje, de még csak 2 hetes, még nagyon igényli a közelségedet. Próbáld meg éjszaka magad mellett hagyni szopi után. Nálunk ez jött be, kb a fiam 6 hetes koráig éjjel ott maradt közöttünk, és így hajlandó volt aludni. Majd szépen visszaszoktattam a kiságyába, és ma már csak ott hajlandó aludni.
Türelem!
Szia.
az én kisfiammal pont ugyanez a helyzet,ahogy leírtad,hogy mit csinál mellre téve.
nekem is sír szopizások után és csak akkor tud megnyugodni,amikor egy kis pótlást kap- lefejt tejcsit vagy néha tápszert,ha nincs lefejve -
biztos ,hogy elég a tejed,nekem is elég,ha tudsz lefejni.
az viszont lehet,hogy nem szopizza ki rendesen,nem bírja ,vagy kicsit lustácska.
én is tanácstalan vagyok,hogy ilyenkor mi lenne a megoldás.nem egyszerü mindig fejni neki,és addig hallgatni a sírását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!