3 hónapos babának adhatok 4 hónaposoknak való üveges bébiételt?
Figyelt kérdés
A kislányom most töltötte be a 3. hónapot, tápszeres, mert nincs tejem.Szeretnék neki főzelékféléket, meg gyümölcsöt adni a változatosság kedvéért.
Mi az amit ehet ennyi idősen?
2009. ápr. 23. 16:38
1/5 anonim válasza:
Ilyen idősen még nem elég érett az emésztésük a szilárd táplálékra. Szerintem inkább várd ki azt az 1 hónapot még. Ha nagyon el akarod kezdeni, adhatsz olyat, amit 4 hónapos kortól lehet. Előbb a gyümölcsöket, utána szép sorban a zöldségféléket.
2/5 anonim válasza:
Kérdezzd meg az orvosotokat, vagy védőnőt inkább, ő ismeri a babádat. Én kivárnám azt az 1-2 hónapot még. Nagyon jó neki az a tápszer.
3/5 anonim válasza:
Én már adtam neki 3 hósan. Sűtötőköt már ahatsz neki ,de előbb probáld a bébiitalokat és ha attól nem fáj a hasa akkor jöhet a bébiétel.
4/5 anonim válasza:
én már 2hónaposan adtam a babámnak gyümiket,három hósan meg főzeléket... Örült nekik:) nem is lett baja
anno 30 éve én már 3 hetesen banánt kaptam,meg főzelékeket 6 hetesen-és tök jól vagyok:)
5/5 anonim válasza:
én biztos nem merném ilyen hamar. anno meg minden más volt... azóta minden csak rosszabb.
minél később adod neki, annál jobb, mert kevesebb az allergia veszélye. még lehet, hogy nincs rá felkészülve a szervezete, nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!