Amikor a babátok 2 hetes körüli volt, hány ml-t szopizott, és utánna még hány ml-t tudtatok lefejni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 12:35
1/4 anonim válasza:
Az én babám kb. 60 ml t szopizott akkor és lefejni kb. a kétszeresét tudtam. Rengeteg volt az elején a kínálat nálunk. Ami azóta beállt. Most 4 hetes és kb. 100 at vagy valamivel többet szopizik és úgy 50 et tudok lefejni este még.
üdv
2/4 anonim válasza:
Kislányom általában 40,50,max 60ml-t evett. Ezek után nagy nehezen 20,30max 40 ml-t tudtam fejni. (tök mindegy,hogy kézzel vagy az aventes kézi mellszívóval próbáltam) Ettől függetlenül mindig fejtem 6 hétig szorgalmasan. Most 3 hós a lányzó és csak szopizik továbbra is.
Minden jót!
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert az én babám is így eszik,40-50-et!
Csak én utána kb. 10-20 ml tudok fejni és az nem kevés?
2009. ápr. 23. 16:37
4/4 anonim válasza:
előző vok. kevés a 10-20,de a lényeg,hogy a baba jóllakjon! azért csak fejjél szerintem továbbra is hátha is. Azt mondják az okosok,hogy akkor is fejjünk,ha nem jön semmi,mert az is használ a tejtermelésnek! Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!