Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tehetnék még hogy beálljon...

Mit tehetnék még hogy beálljon a több tejci?

Figyelt kérdés
Kislányom 3hós most vagyunk egy nagy fejlődési ugrásban, nagyon sokat szopizik, van hogy negyed-félóránként de csak keveset. meddig tart ez még, nagyon sok energiámat elvesz ez, vagy nem is a erről van szo ha nem apad a tejem, szedek minden féle tejserkentő,, napi 5l folyadék a minimum és eszek is rendesen.
2009. ápr. 22. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg fejni is a szopik után, még ha nem is jön semmi.

5 liter-ez rengeteg, azt hallottam, az sem jó, ha erőltetjük az ivást. Jó, persz 2-3 liter kell, de Öt? Én ha agyonvernek se tudok 3 liternél többet inni...

És a legjobb tényleg, ha a babádat sokszor mellere teszed- egész nap, ha kell. Kitartást!

2009. ápr. 22. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:

az 5l, az kb 2-3l ásványviz (gázmentes), 1l laktoherb tea, és a fenmaradó azt étkezéskor viszem be, pl leves.

kitartok a végsőkig de félek hogy a kimerültségem miatt nem hogy megnő a tej mennyiség hanem elapad, a napalom csak szotatásból áll és házimunka, az éjszaka kb 3-4órát alszok, kb 4-5 kell a kicsi. szoktam fejni de mivel soha nem jönn semmi szopi után igy abba hagytam, de akor elkezdem megint

2009. ápr. 22. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szomjas ha melegebb az idő az én babám is szopizik fél óránként. És igen a lejobb tejserkentő a gyakoribb mellre tevés. Kitartást:)
2009. ápr. 22. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:

az én lányom is három hónapos és ugyan ez a bajunk, kivéve az éjjeleketmert akkor 9 - 4-is alszik. nem tudom meddig tart még de kitartás nekünk!

a védőnőm azt mondta, ha igényli a baba legyen rajta egész nap

2009. ápr. 22. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:

ja és én is 5l folyadékot iszok.

itt olvastam hasonló kérdésre, mint a tied a sió prémium állítólag jó és cseréltem az ásványvizből. és ma nem jött olyan sűrűn az éhsége

2009. ápr. 22. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!