Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem szaporodik a tejem. Mit...

Nem szaporodik a tejem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam. 4 hetes a babám és 2 hetes kora óta pótlást kell neki adnom. Mindent kipróbáltam már. Fejés szopás után, ha alszik közben is, homeós bogyó, tejserkentő, sör. De semmi. Mit tehetnék még? Annyira bánt, hogy nem tudom táplálni a babámat.
2009. ápr. 21. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyakori mellretétel, a pótlás elhagyásával. Tudom, drasztikusan hangzik, de sokszor csak ez az egyetlen megoldás. Azért, mert a babád egészen máshogy szopik, így máshogyan ingerli a melledet, mint a fejés.. Ne félj, a baba nem fog éhezni, annyiszor szoptass, ahányszor megéhezik. Ha pótlást adsz, akkor ő túl sokáig nem lesz éhes és kialakul az ördögi kör... Ami még nagyon fontos, hogy ne idegeskedj, bízz a testedben, hogy tudja a dolgát. A stressz is gátolja a tejképződést!!! Sok sikert!
2009. ápr. 21. 15:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam a gyakori mellretételt is. Két hetes koráig, de az volt az eredmény, hogy szopás után éhes maradt és visított, sírt egész nap. Semmit nem gyarapodott, a születési súlyát sem nyerte vissza. Ezért van a pótlás Semmit nem pihent persze én sem. De azért szeretném szaporítani, nem akarom feladni, de a gyakori mellretétel nekünk nem ment. Pótolok és fejek.
2009. ápr. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!