Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elkezdeném apasztani a tejem,...

Elkezdeném apasztani a tejem, de nem tudom hogyan? Nem akarom hogy begyulladjon. Csak fejek!

Figyelt kérdés
a napi 4 fejésből ha egyszer teljesen lefejem akkor nem fog begyulladni?a másik 3 fejést meg hamarabb abbahagynám. az jó lesz ugy?mennyi idő mire elapad?
2011. szept. 6. 21:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Most ott járok hogy kb egy hete csak egyszer fejek már este.fokozatosan csökken,mert már ma csak 60 mili jött ki a két mellemből.nem szokott feszülni sem,csak nem tudom hogy merjem e teljesen abbahagyni vagy fejjem még,míg kevesebb lesz.mikor hagyhatom el teljesen? amugy szerencsére semmi féle kellemetlenség nem volt az apasztásban,meg sem éreztem- :-) köszönöm a sok hasznos tanácsot!
2011. okt. 26. 22:12
 12/18 Nickie válasza:
MIért akarod apasztani? Van rá okod?
2011. okt. 26. 22:27
 13/18 A kérdező kommentje:
6 hónapja,csak fejek és már nem bírja a cicim,sem a kezem,sem pedig a babám nem bírja,ugyanis mivel még nem mászik ezért nekem kell szórakoztatni,és az utóbbi időben mindíg végig dünnyögte az egészet.de a legfőbb indok az,hogy hol megette hol pedig nem a tejem.volt hogy ki kellett borítani egy csomót mert nem itta meg.elegem lett abból hogy mindíg találgatni kellett,hogy most a tej a baj vagypedig nem éhes.ezért.ez a napi egy fejés is elég már,már nagyon unom!!
2011. okt. 27. 09:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Én még annyit tennék hozzá, hogy a folyadék bevitelt csökkentsd le minimumra!

Akkor elapad, én ezt csináltam.

2011. okt. 27. 10:11
 15/18 xStefix ***** válasza:
Abszolút tőled függ, hogy kell-e tovább fejned. Ha mostanában nem volt csomósodás, akkor tehetsz egy próbát, hogy nem fejed ki, de nem biztos, hogy jó lesz. Ha csomós vagy vagy biztosra akarsz menni, akkor még fejd egy ideig és csökkentsd. Nem tudjuk neked megmondani, mikor hagyd abba, mert van, aki 20 militől is begyullad, más meg 60-tól se. Amikor úgy érzed, tegyél egy próbát, aztán meglátod, hogy kell-e még folytatnod.
2011. okt. 27. 11:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor elterveztem,nem szoptattam és nem fejtem tovább.2nap volt drasztikus,éppen annyit nyomkodtam ki,hogy elviselhető legyen.És hideg vizes ruhát tettem rá.2nap után már elviselhető volt és elég hamar elapadt teljesen.2évig szoptattam.
2011. okt. 27. 12:47
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!szerintem szombaton fogom megpróbálni a kihagyást.bár a folyadék megvonás tényleg bejön,mert ma nem ittam,mert utón voltunk egész nap,és most csak 40-et tudtam fejni.csomósodással nincs gondom mióta apasztom. szerintem azzal nem lesz gond.köszönöm a segítséget.
2011. okt. 27. 20:04
 18/18 anonim ***** válasza:

A folyadék bevitel csökkentés jó a tej apasztásra.

Nálunk a gyerek első perctől kezdve nem akart szopni.

Olyan hisztit lerendezett... Fejtem én is sokáig.. de azt se akarta meginni, így feleslegesnek tartottam tovább bíbelődni vele....

2011. nov. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!