Van itt olyan anyuka aki 4 évig szoptatott?
ma 08:37
Látatlanban meg kell adni mindenkinek a tiszteletet. Lehet, hogy egy szörnyű ember az anyósa, lehet, hogy nem, viszont ahhoz ismerni kéne mindkét oldalt, hogy ítélkezni lehessen. És minden háttértudás nélkül ítélkezni (hiszen akkor még csak egy információt írt a kérdező), ráadásul ilyen stílusban, igenis primitív dolog.
Kérdező, szerintem ülj le a gyermekeddel, és értesd meg vele, hogy ez csak rátok tartozik, senki másra. Nekem még nincs gyermekem, de 3 öcsém igen, az egyik pont 4 éves, és ha el van neki magyarázva, hogy valamiről nem beszélünk, akkor megérti. Úgy jobb mindenkinek, hiszen nem kapjátok a megjegyzéseket. Az anyósodat hagyd figyelmen kívül, mert csak magadnak ártasz vele!
Én ugyan 10, illetve a másodikat 11 hónapig szoptattam, de nem értem miért kéne a gyereknek azt mondtani hogy ne beszéljen róla? Miért kéne azt éreztetni vele, hogy ez egy titkos ,ne adj isten rossz dolog? Hiszen nem az. A világ legtermészetesebb dolga hogy az anya táplálja a gyermekét. Én személy szerint max. másfél-2 éves korig szerettem volna szoptatni, és ugye ez sem jött össze, na de ha a gyerekem 2 év 2 hónaposan is igényelte volna biztos nem tiltom meg neki.
Szerintem senkinek semmi köze hozzá, ha ezért megszólnak, vagy ne vegyél róla tudomást, vagy kérdezz vissza ő meddig szoptatott és miért addig?
És ha valaki azt mondja hogy már vizes a tejed, mondd azt hogy annyi baj legyen, úgyis víz helyett adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!