Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatok, baj ha néha iszok...

Szoptatok, baj ha néha iszok Colát?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 13:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
A Cola semmiképpen sem egészséges ital egy kismamának. (Másnak sem!) Ne tedd.
2009. ápr. 20. 13:18
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Néha miért ne ihatnál?Ritkán én is iszom ha megkívánom,persze nem literszámra.Nincs tőle semmi bajunk.5.5 hós picilány anyukája
2009. ápr. 20. 13:21
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

én kólafüggő vagyok, és voltam is a terhesség alatt is sokat ittam, szoptatás alatt is, és a mai napig is. semmi bajunk nem lett tőle, se hasfájósak nem voltak, semmi.

most 4 és 3 évesek, és már néha ők is ráhúznak az üvegre.

tudom ez nem jó, stb, most majd jönnek az okosságok, de ez a véleményem, és a tapasztalatom.

2009. ápr. 20. 13:22
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem semmi bajotok nem lesz.Én is iszok terhesség alatt(27 hetes vagyok).Más se egészséges.A tejbe meg a kenyérbe is ki tudja mi van,vagy mit raknak,mégis megesszük,ugyhogy igyál nyugodtan.
2009. ápr. 20. 13:26
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
kenyérbe? ha tudnátok...:) férjem pék, tudnék 1-2 sztorit mesélni:) de inkább nem mert többet nem vesztek pékárut :)
2009. ápr. 20. 13:28
 6/15 anonim ***** válasza:
45%
Hát legyen igazad: Nem jó dolog pici gyereknek koffeines italt adni. Később meg jössz, hogy nem bírsz velük, hiperaktívak. Nézzétek a Viasaton a dadaszolgálatot. Lehet, hogy most nem látsz közvetlen kárát, de biztos, hogy nem jó. Az meg, hogy egy szoptatós anyának javasolsz colát... nem vall épp észre.
2009. ápr. 20. 13:28
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Valóban nem sok egészséges összetevőből áll a kóla... Nekem csak néhány havonta jut eszembe, hogy de jó lenne, olyankor aztán lecsúszik pár pohárnyi két-három nap alatt. Ennyi szerintem még belefér időnként, csak arra vigyázz, hogy ne ess túlzásokba, mert ugye a kóla nagyon itatja magát... Úgyhogy csak arra vigyázz, hogy a néha tényleg nagyon néha legyen!
2009. ápr. 20. 13:33
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

akkor semmit ne egyetek, semmit ne igyatok, mert mindenben van káros anyag. gondolom nem gurít le 1 nap 2 litert.

mindenben lehet találni kifogást, én sem adom nekik deciszámra, csak néha 1-1 kortyot.

nem hiperaktívak, semmi bajuk. és hogy nem vagyok épp eszű... ezen vitázhatnánk de felesleges köröket futnánk.

jobb, mint ha cigizne terhesség alatt. sokan azt is megteszik, és egészséges a babájuk.

2009. ápr. 20. 13:46
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
és nem javasoltam, a tapasztalatomat írtam le.
2009. ápr. 20. 13:47
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem egészséges,de nagy ritkán 1 pohár csak nem fog ártani.Ezzel az erővel teát sem nyomhatnál a gyerekbe mert abban is van koffein
2009. ápr. 20. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!