Hogyan szopiztatod nyilvános helyen a babádat úgy, hogy mégse legyen nyilvános?
Sok helyen hallottam, hogy úgy kell időzíteni, hogy szoptatásra hazaérj, vagy legalább az autódig eljuss a babával. Ha pedig ez nem megy, elő a cumisüveggel.
5 gyerekem van. Egy sétát, orvoshoz menést még csak csak megoldok két szopi között. De nem tehetem meg a nagyobbakkal, hogy otthon üljünk, amíg szoptatok, vágynak a strandra, kirándulásra. De egy komolyabb ügyintézés sem mindig fér bele ennyi időbe. A cumisüvegről meg csak annyit, hogy egyik gyerekem sem volt hajlandó inni belőle, én meg nem erőltettem.
Én soha nem csináltam gondot a szoptatásból. Aki nem akar, ne nézzen oda, és kész. Persze "nem dobom ki a mellemet", de nem csinálok ügyet abból sem, ha lecsúszik egy kicsit a textilpelus. A mostani kisbabám pl. nem is tud úgy enni, ha a kis feje nincs szabadon.
Amúgy nem értem ezt a mizériát. Soha nem szólt meg senki, ha mondjuk a távolsági buszon szoptattam. De ha hagyom üvölteni a csecsemőmet, biztosan kaptam volna megjegyzéseket.
A probléma inkább ott van, hogy nagyon kevés helyen találsz szoptató helységet. Még a kórházakban sem. A mosdóba, vagy a pelenkázóba irányítanak, ahol még egy szék sincs, csak egy WC, arra leülhetsz. Nem tudom, ki hogy van vele, de én sem eszem meg a szendvicsemet a mosdóban, hát a gyerekemet sem szoptatom meg ott.
Azt sem értem, miért kell ekkora ügyet csinálni a női mell látványából. Nézzetek már körül a strandokon! Ott miért nem ítélnek el senkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!