Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szopiztatod nyilvános...

Hogyan szopiztatod nyilvános helyen a babádat úgy, hogy mégse legyen nyilvános?

Figyelt kérdés
Hülyét kapok attól, mikor az anyuka előkapja itt-ott-amott a mellét, és megszoptatja a babát. Ok, hogy természetes dolog, de hadd ne kelljen már mindenkinek az ő mellét nézegetnie. Meg én sem szeretném, ha rám csodálkoznának. Emberek vagyunk, nem állatok, szerintem legyen annyi szemérmesség az emberekben, hogy legalább egy textilpelussal próbál takarózni vagy valami. Második babámat várom, és érdekel, hogy Ti hogy oldjátok meg, ha mondjuk egy séta alkalmával megéhezik a pici?
2011. szept. 2. 09:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen hallottam, hogy úgy kell időzíteni, hogy szoptatásra hazaérj, vagy legalább az autódig eljuss a babával. Ha pedig ez nem megy, elő a cumisüveggel.

5 gyerekem van. Egy sétát, orvoshoz menést még csak csak megoldok két szopi között. De nem tehetem meg a nagyobbakkal, hogy otthon üljünk, amíg szoptatok, vágynak a strandra, kirándulásra. De egy komolyabb ügyintézés sem mindig fér bele ennyi időbe. A cumisüvegről meg csak annyit, hogy egyik gyerekem sem volt hajlandó inni belőle, én meg nem erőltettem.

Én soha nem csináltam gondot a szoptatásból. Aki nem akar, ne nézzen oda, és kész. Persze "nem dobom ki a mellemet", de nem csinálok ügyet abból sem, ha lecsúszik egy kicsit a textilpelus. A mostani kisbabám pl. nem is tud úgy enni, ha a kis feje nincs szabadon.

Amúgy nem értem ezt a mizériát. Soha nem szólt meg senki, ha mondjuk a távolsági buszon szoptattam. De ha hagyom üvölteni a csecsemőmet, biztosan kaptam volna megjegyzéseket.

A probléma inkább ott van, hogy nagyon kevés helyen találsz szoptató helységet. Még a kórházakban sem. A mosdóba, vagy a pelenkázóba irányítanak, ahol még egy szék sincs, csak egy WC, arra leülhetsz. Nem tudom, ki hogy van vele, de én sem eszem meg a szendvicsemet a mosdóban, hát a gyerekemet sem szoptatom meg ott.

Azt sem értem, miért kell ekkora ügyet csinálni a női mell látványából. Nézzetek már körül a strandokon! Ott miért nem ítélnek el senkit?

2011. szept. 6. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!