Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha az anya szalmonellát kap...

Ha az anya szalmonellát kap és szoptat, akkor a szalmonella átmegy az anyatejen keresztül?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
igen sajnos, ezért tilos a nyers hús, tojás, és társai....de vírust nemcsak azok hordonak, fokozottan kell figyelni.
2009. ápr. 17. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen baci és vírus NEM megy át az anyatejen! Csak az ellenanyag.
2009. ápr. 18. 23:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Na tessék. Most itt van két teljesen egymásnak ellentmondó válasz. Ilyenkor mi a teendő? Honnan tudjam mi az igazság?
2009. ápr. 19. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg a védőnőt, én is meg fogom az enyémet, mert érdekel. Esetleg megírom majd mit mondott. Azt már olvastam nogy a méhlepényen ne megy át, de talán a tejbe sem. Az a legveszélyesebb ebben hogy a szalmonella napok múlva derül ki, amikor már rég megfertőződtél, így nem tudod SOS abbahagyni a szoptatást. Szóval meg kéne tudni.
2009. ápr. 22. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul én szalmonellát kaptam egy hete, de meggyógyultam ELVILEG. Viszont a szalmonella akár fél évig is még ellappanghat...én meg hamarosan szülni fogok. Nekem pl. ezért lenne fontos tudni!
2009. ápr. 24. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!