A korábban lefejt, és mélyhűtőben lefagyasztott tejet, hogy melegítsem a picinek? Mikróban, vagy várjam meg míg kiolvad?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 11:59
1/4 anonim válasza:
Vizet mikrózz, és abba tedd bele!
Tejcsit ne rakj mikróba soha!
2/4 anonim válasza:
Én a hűtőben olvasztottam ki, ha nem kellett sürgősen utána csak meglangyosítottam vagy a főzelékhez öntöttem. Ha gyorsan volt rá szükség, egy kis lábosba vizet tettem, ebbe raktam a tejes edényt, így melegítettem együtt a kettőt.
3/4 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy egy kis lábosban vizet melegítettem és abba állítottam bele a tejcsis cumisüveget.
4/4 anonim válasza:
Meg kell várni amíg magától kiolvad a tejcsi , nem szabad gyorsítani az olvadást és forralni sem szabad.Csak annyira legyen meleg,hogy a baba megtudja enni. Forralástól megváltozik a tejcsi íze és nem biztos , hogy megissza .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!