Szoptatás alatt nagy ritkán 1-1 szál cigi belefér?
3 és fél hónapos a kisfiam. Ha mondjuk úgy havonta 1x elszívok 1-1 szál cigit, az esti etetés után, úgyhogy utána már csak reggel eszik, akkor az még belefér? Időnként nagyon megkívánom... De tényleg csak ritka alkalmakkor akarok.
Kérlek csak olyan válaszoljon, aki nem lehurrogó és kioktató válasszal jön, hanem aki esetleg maga is rágyújtott szoptatás alatt.
amit ki lehet zárni, azt ki is kell.
mérget sem etetek a gyerekkel kis mennyiségben sem.
Nem kell itt jönni az autókkal meg hasonló dolgokkal! Ezeket sajnos nem lehet elkerülni,muszáj kimenni! Nem költözhet mindenki az erdőbe.
Pontosan elég az a gyereknek amit az utcán,esetleg a kajából megkap,mert ezeket 100%ig lehetetlenség kizárni. De a cigi a te döntésed,te ártasz vele neki!!!
Nem. Nem fér bele.
Egy csomó gyereknek "nincs semmi baja (még), pedig dohányzik anyuka" - egy csomó másiknak meg van.
Amúgy én sem értem, mit háborogsz. Kérdeztél és válaszoltak. Ha nem voltál kiváncsi a nemleges válaszokra, akkor írtad volna oda, hogy csak azok írjanak, akik támogatják a szoptatás alatti dohányzást.
Miért lettem lepontozva??? Amúgy az összes 82%os választ én írtam,kivéve a 17:35öst.
De tudod mit,nem nem árt meg! Sőt használ,és a legjobb a babának! Szívjad csak nyugodtan akár 2dobozzal is. Na ez a válasz tetszik???
Nem tudom aki ilyen kérdést feltesz,az mit vár?!
Mennyi idióta idegbajos válaszadó, jót röhögtem rajtatok!!! :-DDD Tisztelet a kivételnek!
Kérdezőnek: szerintem te is tudod a helyes választ. Ha felmerült benned a kétely, hogy árthatsz a babádnak - hisz a kételyedet fejezed ki a kérdésben -, akkor, ha 100 %-ra akarsz menni, hogy ne árts neki...
Szerintem ezt olvasd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!