semennyit - egyrészt nem szeretem, de ha szeretném akkor is csak max alkoholmentest innék a babára való tekintettel
amúgy a szoptatásnál csak a folyadék számít, hogy víz, tea, gyümölcslé, stb, az nem számít, csak, hogy igyál
üdv egy 2,5 évig szoptató (abból 6 hó kizárólagos) anyuka
2011. aug. 14. 20:22
2/14 anonim válasza:
Ritkán, mert nem annyira szeretem. De most hogy így mondtad, ebben a melegben iszom is egyet. Ilyenkor már másnap érzem a többletet. Ami alkohol 1 ü sörben van, nem ártalmas.
2011. aug. 14. 21:18
3/14 anonim válasza:
Semennyit.A sörtől nem lesz több tej.
2011. aug. 14. 22:08
4/14 anonim válasza:
Erre a kérdésre sok lehurrogó választ fogsz kapni, hogy miért akarsz sört inni, ha szoptatsz... 3 hónapos a kisfiam, és időnként mikor megkívánom, akkor megiszom egy üveggel, pláne ebben a nagy melegben jól esik. Azt mondják a barna sör a jó, én világosat szoktam inni. Igazából nem tudom, hogy több tej lesz - e tőle, mert anélkül is van elég, és alapból megiszom úgy 2-3 liter folyadékot egy nap. Amúgy annyi alkoholtól ami egy üveg sörben van, semmi baja nem lesz a babának...
2011. aug. 14. 22:14
5/14 anonim válasza:
Gyümölcsízűből napi egyet iszom. Malátasört is ittam, de nem jött be az íze. Egyébként minek válaszol az, aki nem szereti a sört, és nem is issza...?
És nekem több lett a tejem tőle.
2011. aug. 14. 22:36
6/14 anonim válasza:
Én menteset ittam, 3 nap alatt küzdöttem le egy üveggel, de nekem használt.
2011. aug. 14. 23:22
7/14 anonim válasza:
???
Max. alkoholmenteset. Lehet, nem sok alkohol van egy uveg sorben, neked valoban nem sok, de nem itatnam meg a kisbabammal.
Es tenyleg nem a sortol lesz tobb tejed es plane nem az alkoholtol.
De ti tudjatok.
2011. aug. 14. 23:35
8/14 anonim válasza:
Én nem iszok, de én is hallottam, hogy a komló növeli a tejmennyiséget, sőt egy babamagazin is írta, de azt is, hogy csak alkoholmenteset lehet inni.
Bár egyik kismama a barna sörre esküdött.
2011. aug. 15. 08:03
9/14 anonim válasza:
Én amióta ilyen meleg van megint, azóta napi 1 alkoholmenteset tuti legurítok a torkomon. Nem azért iszom, hogy több tejem legyen, hanem azért mert jól esik. De tényleg több tejem lett tőle.
2011. aug. 15. 08:16
10/14 anonim válasza:
egy időban napi egy alkoholmentest ittam, de sajnos nem sok hatást tapasztaltam. még szerencse, hogy szeretem a sört,így kárba nem veszett
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!