Másnak is kisebb lett a melle a szoptatás abbahagyása után?
Figyelt kérdés
eddig sem volt nagy-de most még kisebbnek tűnik,vagy csak a fogyás miatt?2009. ápr. 13. 14:18
1/4 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy csak azért tűnik kisebbnek, mert megszoktad a terhesség/szoptatás alatti nagyobb méretet? Egyébként a fogyásnál is először sajnos onnan fogysz.
2/4 anonim válasza:
Nekem sajnos kisebb lett de csak az eggyik,nagyon csunyan nez ki igy,valahogy fel kell dolgozzam.
4/4 anonim válasza:
Sajnos nekem is kisebb lett, mint terhesség előtt, és lóg is. Nagyon bánt, mert olyan, mint két aszalt szilva. Mondjuk rengeteget nyúztam őket, hogy legyen tejem, mert fejtem 10 hónapig, és mivel iszonyat lassan jön a tejem, gyakran nyomkodnom kellett közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!