Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen dolgok feleslegesek,...

Milyen dolgok feleslegesek, amiket a babakelengye tartalmazhat? És mik a nélkülözhetetlenek?

Figyelt kérdés
A ruhákon, babakocsin, tisztálkodó eszközökön kívüliekre gondolok.
2011. aug. 12. 09:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
bébikomp nem jó.zenélő korforgót játszó szőnyeget imádta a bab.Nekem nagyon hasznos volt az elkeromos sterilizáló tápszeresek voltunk,légzé figyelőt ishasznosnak érzem.viszont a hálózskba nem tudtam jól megfogni,nem tudtam szooptatni úgy
2011. aug. 12. 11:35
 22/29 anonim ***** válasza:
A legjobb babakelengye lista(egyszerű és nincs elszálva), a dokimami.hu találtam.Kezdésnek bőven elég...A többi pl.:bababoltok kelengyelistáját hanyagold.(nem kell forgó-zenélő az első hónapban:).
2011. aug. 12. 13:06
 23/29 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászólónak: köszönöm, nagyon jó ez az oldal! :)

A többieknek is köszönöm szépen a válaszát! :)

2011. aug. 12. 13:23
 24/29 anonim ***** válasza:

Számomra, ami tök fölösleges: biztonsági körömvágó olló

Kíváncsi lennék arra, hogy van-e olyan ember aki ezt körömvágásra használja. Nnna ezt mindjárt meg is kérdezem a másik kategóriában.

2011. aug. 12. 21:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Én használom, de valóban egyszerűbb, ha megvárod míg elalszik a baba és a sima ollóval levágod. mivel "biztonsági" ezért tompa a vége, ebből adódóan nehezebb is használni
2011. aug. 15. 07:53
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

mi mindig azzal vágtuk.

És kb 1 éves korától nem akarta hagyni a körömvágást. kb lefogni kellett, akkor külön jól jött, hogy nem áll bele a gyerekbe az olló...

2011. szept. 11. 08:32
 27/29 anonim ***** válasza:
babaolló, babahajkefe (alig volt haja, most 19hósan sem használ még semmit a fésű), kiságyba paplan, kispárna (bundazsákban alszik születése óta, így nem fázik meg), sterilizálót nem is vettem, nem is hiányzott soha, cumisüveg melegítő sem kellett és így utólag a babamérleg is fölöslegesnek bizonyult mert rögtön olyan jól szopizott hogy 1éves korára mozogta le:-)szoptatós melltartót utáltam, nekem pénzkidobás volt, a szoptatós betétek viszont nagyon jól jöttek. Mosdatókendőt sem használtuk soha.
2012. szept. 25. 08:52
 28/29 anonim ***** válasza:
A hálózsák hasznos, bár amíg pici a baba, szerintem jobb a pólya (nekünk cipzáras van). Szopipárna talán az első 2-3 hónapban, illetve a terhesség végén használható, szerintem érdemesebb kölcsönkérni, ha tudsz, de sima párna is megfelel. Légzésfigyelő: ha a saját ágyában alszik, nagyon fontos. Párásító: csak ha száraz nálatok a levegő (nekünk nem kellett eddig). Éjszakai fény: én sólámpát vettem erre a célra. Játszószőnyeg: elég később beszerezni, kb. 2-6 hónapos koráig nagyon jó, használtan is nagyon jókat lehet kapni. Bébikompot felejtsd el. Tanulópohár nagyon ráér. Cumisüveg, sterilizáló és egyéb tartozékok: elég 1 cumisüveg (pl. MAM önsterilizálós), a tartozékokat stb akkor vedd meg, ha kiderül, hogy tényleg szükség van pótlásra. Amit én nagyon hasznosnak tartok: minél több (vékony) babatakaró és kis pléd, nálunk vagy 6 db van állandó használatban (párna nem kell). Fürdőkesztyű nem fontos, orrszívó kell. Körömvágásra nálunk a csipesz vált be. Mérleget csak szükség esetén szerezzetek be, ha lesz elég tejed, felesleges.
2012. szept. 26. 01:04
 29/29 xStefix ***** válasza:
Én most írok egy kifejezetten "szoptatásbarát" kelengyét. Ha gondolod, belinkelem majd, ha elkészülök vele.
2012. okt. 6. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!