Milyen dolgok feleslegesek, amiket a babakelengye
tartalmazhat? És mik a nélkülözhetetlenek?
Sok, minimum 20 textilpelenka, annyi mindenhez kell, hogy meg fogsz lepődni:
feje alá az ágyban, babakocsiban, játszószőnyegen, böfiztetéshez, pelenkázóra, kiskádba, hogy ne csúszkáljon, orvoshoz vizsgálóasztalra
2011. aug. 12. 09:53
12/29 A kérdező kommentje:
Tanulópohár, orrszívó porszívó és fürdetőkesztyű? Olyant is olvastam, hogy kisbabának tilos párnát tenni a feje alá. Akkor azt nem kell beszerezni?
pohár még messze van, ráér. addig lehet, hogy rájönnétek, hogy más fajta jobb lenne.
fürdetőkesztyű? ez nekünk nincs, nem tudom milyen
orszívó porszívót beszereztem, hogy legyen otthon, hála Istennek még nem volt rá szükség. ha veszel, sima porszívóra csatlakoztatót vegyél. brutálisan hangzik, de állítólag ez az ami ér is valamit.
párna nem kell neki még jó darabig. gerincüknek ez tesz jót, hogy vízszintesen vannak
2011. aug. 12. 10:02
bébikomp:sok orvos tiltja is, rosszul tanul meg járni
orrszívó: porszívósat, a többi nem ér semmit (vmi kell, mert a baba nem tud orrot fújni...)
2011. aug. 12. 10:03
15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! :)
szívesen :) mikorra várjátok a babát?
2011. aug. 12. 10:11
Feje alá csak egy textilpela kell! Abból tényleg kell vagy 20! Szoptatós párna a terhesség alatt tök jó a lábad közé,h jót aludj, én szoptatni útálok vele,mert sok idő,mire beállítom,h jó legyen,de a végére így is majdnem beborul a baba az ölembe. Gátsebpárna nagyon szuper,ha természetes úton szülsz,isteni találmány! Játszószőnyeg jó, az én 7 hetes babám most fedezi fel, a pihenőszék nagyon jó! Abban van a konyhaasztalon,amíg sikerül reggeliznem. Az utazóágy jó,ha sűrűn mentek,vagy mamánál altatod és akkor nem kell kiságyat venni máshova. Párásító nekünk nincs. Légzésfigyelő van,mert szívzöreje van a picimnek...bébiőrrel,mert ha az emeleten alszik és én lent mosogatok hallom őt. Kompunk is lesz szerintem. Babakocsira szúnyogháló tök jó! Majd még írom ami eszembe jut!
2011. aug. 12. 10:12
18/29 A kérdező kommentje:
Október 15-re vagyok kiírva. :)
ezt el is felejtettem: igen, úszógumit vigyél a kórházba, gátmetszés után jó azon ülni. nekem a (2-szor szült) szobatársam hozott és közös használatúvá tette :)
2011. aug. 12. 10:16
20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Az úszógumis tanácsot is megfogadom! :)
Kapcsolódó kérdések: