A bimbóvédők méretezve vannak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 07:47
1/11 anonim válasza:
az aventes igen, és a "normál" túl nagy, nem tudja bekapni az újszülött... vehettem meg 2* méregdrágán. ha avent, akkro mini-t vegyél.
2/11 anonim válasza:
igen, nekem medela 24 mm-es volt.
3/11 A kérdező kommentje:
Medelát néztem eddig én is. Második válaszoló te abból melyik fajtáját használtad? Bevált?
2011. aug. 12. 08:46
4/11 anonim válasza:
ha ez segít: lemértem az aventet, 18 mm kb.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. aug. 12. 09:04
6/11 anonim válasza:
Aventest kb. 3 hétig tudtam használni.
Hiába főztem ki minden szoptatás után, vízköves lett és az anyagán is látszott, hogy szétfog jönni.
7/11 anonim válasza:
nekem nem jön szét 5 hónapja, barátnőmnek meg másfél éve. hogy vízköves az a víztől függ. most nem lebeszélni akarlak az egyikről a másikra, mert biztos a medela is ugyanolyan jó, csak nekem nincs semmi bajom vele.
8/11 anonim válasza:
2.vagyok, a medelának én úgy tudom 1 fajta méretezése van, abból a 24mm-eset vettük
nagyon bejött, van hozzá kis doboz is,2 db van benne.
Amúgy nem kell minden szoptatás után kifőzni, csak szappannal kell lemosni.ez a használati utasításban is le van írva.
6 hónapig használtam.
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2. válaszolónak külön köszönet a linkért! :)
2011. aug. 12. 12:25
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!