Kinek mennyi ideig volt hasfájós a babája?
Nekem a lányom nem volt, a kisfiammal "megúsztuk" 3 héttel.
Elég nehéz időszak volt mindenkinek, de még így is azt mondom szerencsénk volt, van akinél 2-3 hónapig is eltart.
Kitartás:)
Szió!
Nekünk 6 hétig tartott. Homeopátiát nem használtunk, de a többi "csodaszer" sem jött be.
Kitartás!!!
A homeopátiás bogyó neve :colocynthis 15ch, DE! Nem mindegy hogy fáj a baba hasa. Ha felhúzza a lábacskáit, kezét összeszorítja maga előtt, csak akkor jó ez, ha kifeszíti magát hátra fele, akkor más, de azt nem tudom mi. Azért mondtam, hogy menj el egy homeopata gyógyszertárba, nézd meg neten hol található hozzád legközelebb, mert "rendes" gyógyszertárbe nem értenek hozzá, ők is könyvből nézik meg, a hom.gy.ba hom.gyógyszerész van és a kisujjába van, nagyon értenek hozzá, és tudnak segíteni. Külömben ez a bogyó hasigörcsökre,colicára. Remélem tudtam segíteni, és beválik.
Írj majd ha bevált, vagy nem, érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!