Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek mennyi ideig volt...

Kinek mennyi ideig volt hasfájós a babája?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lányom nem volt, a kisfiammal "megúsztuk" 3 héttel.

Elég nehéz időszak volt mindenkinek, de még így is azt mondom szerencsénk volt, van akinél 2-3 hónapig is eltart.

Kitartás:)

2009. ápr. 12. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom is elkezdett hasfájós lenni, elmentem homeopata gyógyszertárba, kaptam homeo bogyót második nap eltünt,olyan hamar mint ahogy jött. Próbáld meg.
2009. ápr. 12. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Nekünk 6 hétig tartott. Homeopátiát nem használtunk, de a többi "csodaszer" sem jött be.

Kitartás!!!

2009. ápr. 12. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,megtudod nekem mondani mi volt annak a homeopátiás szernek a neve.Előre is köszönöm.
2009. ápr. 12. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:

A homeopátiás bogyó neve :colocynthis 15ch, DE! Nem mindegy hogy fáj a baba hasa. Ha felhúzza a lábacskáit, kezét összeszorítja maga előtt, csak akkor jó ez, ha kifeszíti magát hátra fele, akkor más, de azt nem tudom mi. Azért mondtam, hogy menj el egy homeopata gyógyszertárba, nézd meg neten hol található hozzád legközelebb, mert "rendes" gyógyszertárbe nem értenek hozzá, ők is könyvből nézik meg, a hom.gy.ba hom.gyógyszerész van és a kisujjába van, nagyon értenek hozzá, és tudnak segíteni. Külömben ez a bogyó hasigörcsökre,colicára. Remélem tudtam segíteni, és beválik.

Írj majd ha bevált, vagy nem, érdekelne.

2009. ápr. 13. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:
oké köszi. megoldódni látszik e helyzet.Eddig este 7 és 10 között keservesen vígasztalhatatlanul sírt de a doktornőnk írt tápszert és olyankor adtam neki igaz ez egyszer volt és szopi után de megevett 50ml de jelzem szopott és utána még evett ugyhogy szerintem akkor kevés volt neki a tejcsim és utánna elaludt békésen elaludt.Mégegyszer köszi
2009. ápr. 14. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!