Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik mellszívót vegyem meg?

Melyik mellszívót vegyem meg?

Figyelt kérdés
Tommee Tippee és Avent kézi mellszívók között vacillálok, igazából az előbbi minden szempontból szimpatikusabb, árban is. De az Avent meg megbízható márka... Szóval tapasztalatok érdekelnének, kinek mi vált be! Köszi
2011. aug. 9. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Először én nem ruháznék be drágábbra.Én annó 3 ezer forintosat vettem. Igaz nem volt vele könnyű , de én csak az első másfél hónapig szivattam le a tejem. Aztán már csak a gyerkőc végezte. Ha szaporítani akartam akkor végeztem fejést, meg a többi kis praktikát. 4 éves és 6 hós fiúk anyukája.
2011. aug. 9. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Avent kézi szuper. Én nagyon örülök hogy megvettem, a legjobb befektetés volt terhességem alatt, előtte gépi volt, az nem vált be.
2011. aug. 9. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
csak az Avent kézit ismerem, azt nagyon szeretem. azt szívesen ajánlom.
2011. aug. 9. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem medelám volt mindkét szülés után, nagyon szerettem. Első körben biztosan nem vennék drágábbat, csak ha tényleg szükséges.

Medela nem drága.

Volt nálam egyszer egy avent mellszívó is, de nekem az nem igazán volt jó, bár csak egyszer használtam, a medelát meg vagy ezerszer.

2011. aug. 9. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
tudom nem kérdés,de én is medela base-t vennék a helyedben."Olcsó" kb. 6ezer ft. Ha szükséged van rá a későbbiekben bővíthető elektromosra,és szerintem nagyon jó.
2011. aug. 9. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
mennyit szánsz rá? nekem avent van, bevált
2011. aug. 9. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Én imádtam, mindent megvettem Tommee-t (pelenka vödör, sterilizáló, cumi, cumisüveg, előke) minden bevált de a mellszívó nagyon nem! Macerás volt darabokra szedni tisztításhoz és baromi lassan szívta a tejet pedig én elektromosat vettem. Majd kipróbáltam a Medela mini elektric- et, töredéke idő alatt több tejcit leszívott. Ha kell, valami jelképes áron el is adom a Tommee-t, háromszor próbálkoztam vele... Írj privit ha érdekel.
2011. aug. 9. 16:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

De nem lettem okosabb... Reméltem, hogy valakinek vannak pozitív tapasztalatai a Tommee-val. Nem akarok sokat szánni rá, ezért nem akarok elektromosat sem. Aventet kaptam kölcsön első baba után, jó volt, de nem voltam elájulva tőle. Medelát egyáltalán nem is vettem számításba, nem tudom miért... Na, még meggondolom. Még egyszer köszi mindenkinek!

2011. aug. 10. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!