Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, mert kevés az...

Mit tegyek, mert kevés az anyatejem? Mit igyak-egyek?

Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:

A következő linken találsz egy nagyon jó szoptatási szakértőt, érdemes őt kérdezni ilyen témában!

[link]

2008. márc. 3. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lényeges az elegendő folyadékbevitel, sok pihi. Segíthet a Laktoherb tea, és az Urtica Urens homeopátiás golyó(nekem bejött). Tedd sűrűn cicire, akár 1-1,5 óránként is, vannak ilyen hullámvölgyek. Ne aggódj!!!
2008. márc. 3. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szoptatós teát kéne imegpróbálnod inni.

A Laktoherb-et ajánlom vagy a Hipp Natal teát. Ezeket lehet kapni A DM-ben és Rossmannban is.

2008. márc. 4. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én a gyógyszertárban vettem tejserkentő golyócskákat, el kell szopogatni és állítólag nagyon jó. Én még nem szoptatok, csak kismama vagyok, de a gyógyszerész szerint most kapósabb.
2008. márc. 5. 17:11
 5/6 anonim válasza:
100%
Sokszor és kicsit tovább hagyd a cicin, utána pedig fejd ki azt a cicit, amiből evett, nekem ez három nap alatt segített. A mell annyi tejet termel, amennyire a babának szüksége van; csak pár nap kell, míg alkalmazkodik. Ja és főleg ne ess kétségbe és na add fel!!!
2008. márc. 7. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kapszula. A neve More Milk Plus.

A www. boldogmama.hu oldalon mindent el tudsz olvasni róla.

Nekem van négy gyermekem, az első háromnál még nem ismertem ezt a kapszulát, nem is volt elég a tejem, csak átlag három hónapig.

A negyedik babám megszületése után kezdtem el szedni, amikor éreztem, hogy nem elég a tejem.

Most 13 hónapos a kisfiam, és még mindig szopik.

Ez a kapszula 24-48 órán belül megemeli a tej mennyiségét kb 2-3-szorosára, utánna viszont fokozatosan abba kell hagyni a szedését, a tej mennyisége viszont megmarad.

Kb.6000.- ft, de ha azt veszed, hogy nem kell folyamatosan szedni, akkor szerintem megéri, mert tápszerre is el lehet költeni majdnem ennyit egy hónapban.

Én amikor érzem, hogy megint kevesebb a tejem, kb.3-4 havonta, akkor szoktam beszedni egy dobozzal.

Még annyit, hogy a dobozra az van írva, hogy max. 4x2 szemet lehet bevenni naponta, de én az első két napban 4x3

szemet szoktam bevenni, és úgy csökkentem és hagyom abba folyamatosan.

Már több kismamának ajánlottam, és mindenkinek nagyon jó tapasztalatai voltak.

2008. márc. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!