Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha lázas vagyok a babába...

Ha lázas vagyok a babába átmegy valami a tejjel?

Figyelt kérdés
csak mert nagyon hosszas szopiztatás után alszik el.ez már 2 napja tart.vagy nem elég táplálo a tejem?pedig mindent megteszek érte,hogy az legyen.
2009. ápr. 9. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:

A védőnőmmel épp múlt héten beszéltük ezt, hogy lehet lázasan is szoptatni, még csak hőmérséklet korlát sincs, hogy pl. 40 fok felett ne lehetne. Szóval ő így vélekedik a témáról, én hiszek neki, de a források száma ebben a témában is rengeteg, el tudom képzelni, hogy mások meg máshogy.

Szerintem nem a lázzal van gond nálad.

2009. ápr. 9. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt több napig tartó magas lázam (39 C fok), és sajnos e tej elkezdett apadni. Remélem, nálad nem ez a gond, de sajnos magas láznál a szervezet "magát menti", és a tejtermelés rovására megy. Aztán rendeződött de az a pár nap ... nem kívánom senkinek!

Ha vírusos megbetegedésed van, a szervezeted termel ellenanyagot amit az anyatejjel átadsz a babádnak. Szoptass!

2009. ápr. 9. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a védőnő, hogyha lázas vagyok, ne szoptassam a babámat!

Le kell fejni és kidobni a tejet!

Szerintem orvosnál kérdezz rá, mert van aki totál másként látja!

Mennyi idős a babád? Mennyi az a hosszú szopiztatás?

Az enyém van hogy 1 óráig is elvan a cicimen. 1 hónapos fiúcska. Védőnő szerint 20 perc alatt jóllakik, csak szeret cicin lenni, s nyugodtan levehetem 20-30 perc után. Ha sivítani kezd, éhes, akkor lehet folytatni, de az enyém mindig megnyugszik.

2009. ápr. 9. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha lázas beteg vagy is, nyugodtan szoptathatsz. Nagyon kevés olyan betegség van, ami mellett nem szabad szoptatni. A babád a tejjel együtt megkapja az ellenanyagokat, így még a betegséget se fogja elkapni. A láz miatt, lehet, hogy csökken a tej mennyisége, de ne add fel, hagyd cicizni, mert ez is serkentőleg hat a tejtermelésre. Ha meggyógyulsz, biztosan vissza áll a rend és elég lesz a tejecske. Addig is kitartás! Jobbulást Neked!
2009. ápr. 9. 20:29
 5/5 A kérdező kommentje:
8naposak vagyunk még csak.mindenkinek nagyon szépen kôszônôm a válaszát.kitarto leszek a láz remélem már nem tart soká,és tejcim is tôbb lesz.
2009. ápr. 10. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!