Legextrémebb hely, ahol szoptattál?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 12:09
11/16 anonim válasza:
13:220-es
Szintén Mátrában, túristaövényel kezembe amjd 1 éves gyrek, ráadásul tél volt.
Kempingebn sátor előtt kempinszéken üléve már másfél évest
12/16 anonim válasza:
templomban esküvőn. elvonultunk a sarokba.:)
13/16 anonim válasza:
Buszon a leghatso sorban, kendovel letakarva, kevesen voltak nagyon a buszon, este 10.30 volt mar. Viszont fel volt kapcsolva a villany, igy az utcarol ha valaki nagyon nezte, lathatta mit csinalok.
14/16 anonim válasza:
tavaly egyik du. láttam egy nőt a villamoson, elég zsúfolt volt, és nem is volt túl diszkrét, (nem takarta el rendesen, ha akartad láttad)
egy kicsit már nekem is sok volt, főleg azért mert mintha provokáció lett volna,az anyuka úgy nézett, nem vagyok prűd,de...
15/16 anonim válasza:
Templomban a karácsonyi misén. A mögöttem ülő nagyim se vette észre.
16/16 anonim válasza:
ha ez extrémnek számít. Nyaralás közben erdőben túrista út mellett padon. Letakartam a vállam egy textil pelussal. Mindenki aranyosan mosolygott rám, még a férfiak is. Illetve parkolóba, ha jövet-menet éhezett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!