MORE MILK tejserkentő kapszulát érdemes még használni, ha már egy hónapja egyáltalán nincs tejem?
Már szinte mindent bevetettem,hogy legyen tejem!
Teák,italok,sör,fejés,masszírozás,kézi fejés,a baba szinte állandóan cumizott,de semmi!
2 hónap után egyszerűen teljesen elfogyott!Semmi!
Most már egy teljes hónapja tápszerezik a babám,de szeretnék még szoptatni pár hónapig,ha lehetőségem lenne rá!
Ma elmentem az orvoshoz,hogy mit tehetnék még és azt mondta próbáljam meg ezt a kapszulát,hátha beválik!
Esetleg valaki próbálta már?
Tapasztalat?
Sikerülhet egy hónap 0 tejtermelődés után,még beindítani???
Lehet hogy ez nagyon nagy tudatlanság részemről,de mit jelent a 7-7,5-5,3-3???
Hááát már vagy egy hete nem is tettem cicire,mert semmi értelme nem volt.
Annyi tejem sincs,hogy csak néha megcsillanna a mellbimbó végén!Semmi!
Amúgy a fejéssel az a baj,hogy nekem borzalmasan fáj a gépi fejés!
De az szülés óta nekem kész horror!
Ha szopizik nem fáj,semmi gond vele és a kézi fejés is "bejön".
Kézzel esetleg nem lenne ugyanolyan hasznos mint géppel?
Szerintem a legjobb az lenne ha szopis tanácsadóval felvennéd a kapcsolatot.Ő igazán tudna neked segíteni.
Először is mindent pontosan kikérdezne a szoptatással kapcsolatban,mert az hogy nem volt elég tejed soha,körül kellen járni miért?hol csúszott hiba a szopis rendszerbe.
netes tanácsadók közül szerintem ő a legjobb,de lehet még szabin van.
Sajnos szabin van.. :(
Esetleg valaki mást tudnál ajánlani?
Sziasztok!
Hát sajnos a more milk csődöt mondott nálam!
Képzeljétek 3 nap szedés után olyan kiütések jöttek ki rajtam,hogy szinte nem látszott a normál arcbőröm!
Már a karjaimon is kezdtek kibújni,a fülcimpám telis-tele van,arról nem beszélve mennyire viszketnek!
Úgyhogy felfüggesztettem a szedését,és úgy látom kezdenek javulni!
Nagyon sajnálom,hogy így jártam,mert szerintem hasznos lett volna,ugyanis már pár csepp tejcsi jött !Ez a nullához képest már valami!
Úgyhogy most megpróbálom a homeopátiás bogyókat hátha! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!