Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 18 hetes terhes vagyok és sok...

18 hetes terhes vagyok és sok helyen olvasom hogy minél több tejet szeretnétek és erre különféle bogyókat is szedtek. Miért?

Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Gőzöm sincs, én sem értem.

Én úgy voltam vele, majd szedek, ha nem lesz, de lett. A szoptatós tea, amúgy sem jó a babáknak.

Akinek van, felesleges még több.

Én 2 napig fejtem, utána beállt, semmit nem szedek és azt eszem amit akarok.

1 hónapos kislány anyukája

2008. márc. 3. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha van elég tej, akkor felesleges. Sokan félnek, hogy kevés lesz a tejük, vagy hogy már kevés, de előre felesleges bármit is szedni vagy inni. Ha már szoptatsz és kevésnek érzed, akkor lehet segítséghez folyamodni.

De előre nincs értelme bármit szedni.

2008. márc. 3. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezeket csak akkor érdemes szedni, ha már megindult az elválasztás, de kevés a tej. A tejtermelés fokozására amúgy a legjobb módszer a fejés (mármint ha a baba nem akar állandóan szopizni).
2008. márc. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!