Hogyan kell adagolni az Urtica Urens bogyókat? Hány x 5 db a napi limit?
Figyelt kérdés
Ezzel sikerült Nektek tejet növelni? Köszönöm!2010. nov. 26. 16:00
1/7 A kérdező kommentje:
És lehet folyamatosan szedni? Semmi nincs ráírva :(
5 ch, gondolom ez sem mindegy.
2010. nov. 26. 16:06
2/7 anonim válasza:
Szia! Napi 2x5-öt szedtem, reggel és este. Már nem tudom pontosan, mennyi időnek kell eltelnie, de mentolos fogrémet nem szabad használni mielőtt beveszed, mert nem fog hatni. Pár napon belül lehetett érezni a hatását. Sőt annyira, hogy be is durrant tőle a mellem, és abba kellett hagynom :-((( Üdv, és minden jót Neked!
3/7 anonim válasza:
JA, és igen, lehet folyamatosan szedni, amíg helyre nem áll a tej mennyisége, és igen, az 5-öst!!!
4/7 anonim válasza:
Én 3*3-at szedtem és kecskerutafű teát ittam.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megpróbálom.
2010. nov. 26. 17:08
6/7 anonim válasza:
napi 2x5db, szopi közben.én még ittam a görögszéna mag teát, az nekem nagyon bejött. napi 4 csészét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!