Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Babád különleges, esetleg...

Babád különleges, esetleg vicces szokásai szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Nálunk esténként az ágyban hason fekve szeret szopizni, én közben oldalt fekszem. Néha oroszlánosan morog is közben és ide-oda mozgatja a fejét is. Nagyon édes, most 7 hónapos :))
2011. júl. 31. 22:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Édes babák:):):)

Lánykám 4 hónapos vette fel azt a szokását,hogy szopizás közben simogatta a saját fejét, annyira édes volt:):):) Aztán alig hogy ez elmaradt,nálunk is jött a lábfelpakolgatós(én is fekve szoptatom), és a két kézzel cicit fogó szokás. Mostanában (10 hónapos), szopi után mindig megsimogatja a cicimet. Amikor beszélek hozzá,mert harap vagy játszani szeretne a cicivel,akkor édesen rám mosolyog és a kezét a számra teszi, nem kíváncsi rám:):):):)

És egy cicis dolog az apjával kapcsolatban, egyik délután apa altatta,és feélmesztelen volt, ő meglátta a mellbimbóját nagy vigyor közepette be is kapta és ijedten el is engedte, nézett nagy szemekkel,hogy most akkor mi is van????

2011. szept. 9. 16:53
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

:) Olyan jó volt olvasni! :) Ez egy nagyon jó kérdés!

Az én kedvencem, amikor a kisbabám nevet a cicivel a szájában! 6 hónapos

2011. szept. 9. 22:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Kisfiam 4,5 hónapos, eleinte oldalról úgy nézett ki, mint E.T. Nagyon erőszakosan és mohón szopott, és ha nem jött elég gyorsan a tej, ököllel ütötte a cicmet. Erre anno viccesen azt szoktam mondani a családnak, hogy az uti (= utálatos) E.T. üti a didit. Ma már vállból lendíti a hurkás kis karját és sóz nagyokat a cicimre. Ha már nagyon éhes, akkor remegő fejjel keresi a bimbót, és olyan szenvedéllyel veti rá magát, mint egy ragadozó cápa az áldozatára. Néha annyira gyurmázza a vékony bőrömet, hogy utána véraláfutásos maradok. Nekem is szokta csavargatni a bimbómat. Előfordult olyan is, hogy bealudt szopi közben, és a cicivel a szájában mosolygott álmában. Ekkor hajlamos voltam azt gondolni, hogy biztos alpesi legelőkön lila tehenekről álmodik. Most, hogy már sokminden kizökkenti a szopiból, ha ásítok, akkor lecsatlakozik, hatalmas szemekkel rám csodálkozik, majd zsiványul elmosolyodik, visszacsatlakozik, és szivattyúzik tovább. Kakilni is szokott szopi közben, akkor vörösödő fejjel egy pontra mered, koncentrál és nyom ezerrel, közben oroszlánosan nyög. Ezeken kívül markolja a melltartó pántomat, cibálja a pólómat, néha a kezemet simogatja, vagy csak nyugtatja az övét az enyémen, két ökle közé fogja a cicit, vagy egyik praclijával ráfog felülről. Sokszor a felül lévő lábát a vállamnak támasztja. Most hirtelen ezek jutottak eszembe! :-)
2011. szept. 11. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!