Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Babád különleges, esetleg...

Babád különleges, esetleg vicces szokásai szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Nálunk esténként az ágyban hason fekve szeret szopizni, én közben oldalt fekszem. Néha oroszlánosan morog is közben és ide-oda mozgatja a fejét is. Nagyon édes, most 7 hónapos :))
2011. júl. 31. 22:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

20 hós lesza héten, és kb 14 hós korától mindig két keze közé fogja a mellem mikor szopizik! :) És ha megharap akkor egyből felnyúl az arcomhoz és megsimogít, bocsánatot kér!

Én is fekve szoptatom és nálunk mindig egy oldalon fekszünk!Szóval a én a jobb, ő a bal oldalán, és így érjük el mindkét cicit! :)

Imádom ahogy fogja közben, és a múltkor már puszit is kaptak :)Köszönetként! :)

Az ikres kézfogás nagyon édes :)

Barátnőm ikrei minden evés után hasra vágták magukat egymással szembe és összepiszéztek! :)

2011. aug. 1. 11:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok:)

Egytől-egyig tünédéri gyerekeitek vannak:)))

Az én kislányom 4hós és sajos születése óta kevés a tejem...pótlást is kap,de amig csak egy pici is van addig szoptaom:)

én is fekve szoptatom és a kicsi kezét mindig rajta tartja a mellemen,mintha védené,h senki el ne lopja tőle..de a pálmát az viszi el..hogy a cicimmel a szájában magyaráz,nevetgél,gurgulázik,úgymhogy egy pillanatra sem engedi el és közben néz a szememben...mindig könnyesre nevetem magam rajta:)és ő is,mintha tudná,h mekkora bohóc:))

2011. aug. 1. 13:49
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
15HÓS LÁNYOM MINDIG A másikat csavargatja. meg esténként amikor fekve szopizik ide oda mászik... Aztán apához behörcsi és ugy alszik el. édesek..
2011. aug. 1. 14:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

az én babám anno mindig felpolcolta rám a lábait.

én oldalt feküdtem, kiflipózban, ő meg ugye legtöbbször a hátán, kitekert nyakkal (nem tudom miért volt így jó neki...) a felhúzott térdeimre először csak a kis sarkait pakolta fel, aztán a talpát, aztán a térde is elérte, ahogy nőtt.

mosz másfél éves, a bölcsiben is úgy alszik el, hogy a lábai alá tömi valamelyik plüsst:) nehogymár ne tudja felpolcolni őket:D

2011. aug. 1. 16:24
 15/23 xStefix ***** válasza:
70%
Az én lányomnak estefelé az volt a szokása, hogy mellel a szájában olyasmi hangot adott ki, mint egy kutya, amikor szűköl. Kb. úgy hangzott, hogy "vinyinyinyinyű", cinci magas hangon. Ez azt jelentette, hogy nagyon álmos, így altatta magát. Még a logopédus anyum se tudta kitalálni, hogy ezt vajon hogyan csinálta a szájával. :)
2011. aug. 1. 19:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de édes lehet mindenkinek a babája :-) Kérdező, ez az oroszlános morgás ez nekem is ismerős, 4 hós kislány édesanyjaként :-) Főleg amikor már nagyon éhes, és lassan jön a tej, na akkor jön a morgás :-D Amikor már evett egy kicsit akkor elfordul a cicitől és rámvigyorog, néha még dumál is :-) szopi közben a ruhámat markolja...imádom!!!
2011. aug. 2. 22:51
 17/23 anonim ***** válasza:
81%
A lányom nemrég "felvett" egy új szokást. Amikor szopizik, hozza a kedvenc figuráit a Szezám utcából és ők kapják meg a szabad cicimet, ott fogja őket a bimbinél:) Gondolja, ha neki jó, ők is hagy "élvezzék"...:)
2011. aug. 18. 14:26
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos a lányom. Ha nagyon éhes, a szájában a cicivel azt mondja: jajajaj, mielőtt szopni kezdene. A szabad (felső) kezével pedig visszahajtja a fülecskéjét, és végig úgy tartja. Remélem, később nem fog visszahajtott füllel étkezni, fura lenne az asztalnál :)
2011. szept. 9. 13:22
 19/23 krisztivan ***** válasza:
100%
Kisfiam a polómat csavargatta az ujja köré és így simogatta az arcát vele egyész szopi alatt.Már nem szopizik de ha fáradt akkor ez még mindig előjön nála.
2011. szept. 9. 13:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ati dumált a cicimmel a szájában kb félévesen, ezután még tele szájjal nevette el magát. Gergő rettentő hangosan nyomja. Komolyan csoda, hogy nem ébred fel a nyögésre a szomszéd is :D Ahogy nyel, belenyög tök hangosan :)Ha fel van pörögve, tiszta erőből hadonászik azzal a kezével, ami nem felém van (ölben szopik). Mikor ngyon éhes, nemcsak keresi a cicit ide-oda forgatva az arcát, hanem mikor látja a bimbót, az orrát felhúzva, horkantgatva csücsörít neki.
2011. szept. 9. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!