Babád különleges, esetleg vicces szokásai szoptatás
alatt?
Figyelt kérdés
Nálunk esténként az ágyban hason fekve szeret szopizni, én közben oldalt fekszem. Néha oroszlánosan morog is közben és ide-oda mozgatja a fejét is. Nagyon édes, most 7 hónapos :))
20 hós lesza héten, és kb 14 hós korától mindig két keze közé fogja a mellem mikor szopizik! :) És ha megharap akkor egyből felnyúl az arcomhoz és megsimogít, bocsánatot kér!
Én is fekve szoptatom és nálunk mindig egy oldalon fekszünk!Szóval a én a jobb, ő a bal oldalán, és így érjük el mindkét cicit! :)
Imádom ahogy fogja közben, és a múltkor már puszit is kaptak :)Köszönetként! :)
Az ikres kézfogás nagyon édes :)
Barátnőm ikrei minden evés után hasra vágták magukat egymással szembe és összepiszéztek! :)
2011. aug. 1. 11:55
12/23 anonim válasza:
Sziasztok:)
Egytől-egyig tünédéri gyerekeitek vannak:)))
Az én kislányom 4hós és sajos születése óta kevés a tejem...pótlást is kap,de amig csak egy pici is van addig szoptaom:)
én is fekve szoptatom és a kicsi kezét mindig rajta tartja a mellemen,mintha védené,h senki el ne lopja tőle..de a pálmát az viszi el..hogy a cicimmel a szájában magyaráz,nevetgél,gurgulázik,úgymhogy egy pillanatra sem engedi el és közben néz a szememben...mindig könnyesre nevetem magam rajta:)és ő is,mintha tudná,h mekkora bohóc:))
2011. aug. 1. 13:49
13/23 anonim válasza:
15HÓS LÁNYOM MINDIG A másikat csavargatja. meg esténként amikor fekve szopizik ide oda mászik... Aztán apához behörcsi és ugy alszik el. édesek..
2011. aug. 1. 14:27
14/23 anonim válasza:
az én babám anno mindig felpolcolta rám a lábait.
én oldalt feküdtem, kiflipózban, ő meg ugye legtöbbször a hátán, kitekert nyakkal (nem tudom miért volt így jó neki...) a felhúzott térdeimre először csak a kis sarkait pakolta fel, aztán a talpát, aztán a térde is elérte, ahogy nőtt.
mosz másfél éves, a bölcsiben is úgy alszik el, hogy a lábai alá tömi valamelyik plüsst:) nehogymár ne tudja felpolcolni őket:D
2011. aug. 1. 16:24
15/23 xStefix válasza:
Az én lányomnak estefelé az volt a szokása, hogy mellel a szájában olyasmi hangot adott ki, mint egy kutya, amikor szűköl. Kb. úgy hangzott, hogy "vinyinyinyinyű", cinci magas hangon. Ez azt jelentette, hogy nagyon álmos, így altatta magát. Még a logopédus anyum se tudta kitalálni, hogy ezt vajon hogyan csinálta a szájával. :)
2011. aug. 1. 19:34
16/23 anonim válasza:
Jaj de édes lehet mindenkinek a babája :-) Kérdező, ez az oroszlános morgás ez nekem is ismerős, 4 hós kislány édesanyjaként :-) Főleg amikor már nagyon éhes, és lassan jön a tej, na akkor jön a morgás :-D Amikor már evett egy kicsit akkor elfordul a cicitől és rámvigyorog, néha még dumál is :-) szopi közben a ruhámat markolja...imádom!!!
2011. aug. 2. 22:51
17/23 anonim válasza:
A lányom nemrég "felvett" egy új szokást. Amikor szopizik, hozza a kedvenc figuráit a Szezám utcából és ők kapják meg a szabad cicimet, ott fogja őket a bimbinél:) Gondolja, ha neki jó, ők is hagy "élvezzék"...:)
2011. aug. 18. 14:26
18/23 anonim válasza:
3 hónapos a lányom. Ha nagyon éhes, a szájában a cicivel azt mondja: jajajaj, mielőtt szopni kezdene. A szabad (felső) kezével pedig visszahajtja a fülecskéjét, és végig úgy tartja. Remélem, később nem fog visszahajtott füllel étkezni, fura lenne az asztalnál :)
2011. szept. 9. 13:22
19/23 krisztivan válasza:
Kisfiam a polómat csavargatta az ujja köré és így simogatta az arcát vele egyész szopi alatt.Már nem szopizik de ha fáradt akkor ez még mindig előjön nála.
2011. szept. 9. 13:25
20/23 anonim válasza:
Ati dumált a cicimmel a szájában kb félévesen, ezután még tele szájjal nevette el magát. Gergő rettentő hangosan nyomja. Komolyan csoda, hogy nem ébred fel a nyögésre a szomszéd is :D Ahogy nyel, belenyög tök hangosan :)Ha fel van pörögve, tiszta erőből hadonászik azzal a kezével, ami nem felém van (ölben szopik). Mikor ngyon éhes, nemcsak keresi a cicit ide-oda forgatva az arcát, hanem mikor látja a bimbót, az orrát felhúzva, horkantgatva csücsörít neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!