Hogyan tudnám még növelni a tej mennyiségét? A 7-7-5-5. módszert hányszor kell egy nap alkalmazni és hány napig? Nem feltétlenül kell kézzel, ugye? Folyamatosan kell 7 percig, vagy közben masszírozni?
Sajnos nagyon kevés a tejem, ha 3 óránként fejem, akkor kb 30 ml, ha 6 órát várok, akkor kb 40-50. A babám ügyesen szopizik egyelőre, csak hát ez édeskevés. Attól tartok, lassan elfogy a türelme, ha úgyis utána kapja a pótlást cumisüvegből.
Szoptatós teát napi 3 litert iszom, homeopátiás bogyók sajnos nem váltak be, More Milket nem merek az allergén összetevők miatt. Még egy megoldást hallottam, Cerucal vagy Motilium gyógyszer, amiknek a tejnövekedés a mellékhatása. Szerintem a héten feliratok, vagy van esetleg valakinek még valami ötlete?
Szoptatás
A Motilium igen kis mennyisége átjuthat az anyatejbe. Szoptatás alatt a Motilium szedése nem ajánlott. Ha Ön szoptat, konzultáljon orvosával.
cerucal:
Terhesség, szoptatás
A terhesség első három hónapjában és szoptatás ideje alatt kellő tapasztalat hiányában nem javallt.
a 7-7-5-5 módszer nagyon jó,folyamatosan csináld,szopi után 20-30 percre kezd el,géppel jobb szerintem,nem annyira fárasztó. 4-5 nap után hatott nekem.
enni is egyél rendesen + pihenj,aludj rendesen,ahogy a babód engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!