Medela Mini Electric, vagy Tommee Tippee mellszívó?
Tegnap megkérdeztem a Brendonban is. Ott azt mondták, hogy talán hatékonyabb a tommee, csak még nem annyira ismert. A medela viszont elég régi és jó márka ahhoz, hogy érdemes azt választani. Lehet a végén mégis maradok a medelánál, tényleg nem tudom. Legszívesebben kipróbálnám mindkettőt!!!
Mit gondoltok arról, hogy azért mondja inkább mindenki a medelát mert a másikat nem nagyon ismerjük még? Lehet ebben ráció? Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
A kisfiammal kézi Avent-et használtam, három hónapos koráig tudtam szoptatni, mert ő cumizavaros lett én pedig képtelen voltam visszahozni a "remek" mellszívóval a tejemet. Most a kislányomnál már azt gondoltam okosabb leszek és ezért akarok mindenképpen egy elektromosat beszerezni. Közben rá is akadtam egyre ami megfelelő lesz szerintem. Majd Decemberben megírom, mennyire vált be... :):):)
Köszönöm szépen az utolsó válaszolónak is.
A Medela Swing a kétfázisú módjával szinte mindenkinek beindítja a tejleadó reflexet 1-2 perc alatt.
Stimuláció 120 szívási ciklus percenként, fejés: 50-60 ciklus percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!